Φινλανδία: Ακούστε το τέταρτο τραγούδι του UMK 2020!

Πριν από λίγο όπως μας είχε ενημερώσει, η φινλανδική δημόσια τηλεόραση έδωσε στην δημοσιότητα το τέταρτο τραγούδι του UMK, του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2020. Πρόκειται για το τραγούδι των F3M, Bananas.

Το τραγούδι είναι ένα dance κομμάτι και το υπογράφουν οι Olli Äkräs, Hanna Ollikainen, Rafael Elivuo.

Το συγκρότημα F3M έχει καταγωγή από το Ελσίνκι. Τα μέλη του, ή αλλιώς οι Viv, Baby O και MIARA,  περιγράφουν τον εαυτό τους ως κινούμενα jukeboxes ενώ η μουσική τους είναι κατά βάση γεμάτη ενέργεια.

Οι έξι καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο για το Ρότερνταμ είναι οι εξής:

Τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του UMK 2020, που θα διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου θα ανακοινώνονται ένα κάθε ημέρα, αρχής γενομένης από τις 24 Ιανουαρίου. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τραγούδι 1 – 24 Ιανουαρίου Ι Let My Heart Break – Tika

Τραγούδι 2 – 27 Ιανουαρίου Cicciolina – Erika Vikman 

Τραγούδι 3 – 28 Ιανουαρίου Looking Back – Aksel Kankaanranta

Τραγούδι 4 – 29 Ιανουαρίου Bananas – F3M

Τραγούδι 5 – 30 Ιανουαρίου

Τραγούδι 6 – 31 Ιανουαρίου

Το UMK 2020 θα αποτελείται από μια βραδιά μόνο και δεν πρόκειται να πωληθούν εισιτήρια. Επίσης, για πρώτη φορά ο τελικός δεν θα πραγματοποιηθεί στο Ελσίνκι, αλλά στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Φινλανδίας, το Τάμπερε, ενώ οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι η Krista Siegfrids μαζί με τον Mikko Silvennoinen.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Φινλανδίας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Ολλανδία. 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *