American Song Contest: Δείτε το trailer για την προώθηση του διαγωνισμού!

Ο Christer Bjorkman και η ομάδα του εργάζονται πυρετωδώς για την δημιουργία του πρώτου Αμερικανικού Διαγωνισμού Τραγουδιού. Στο τούιτερ υπάρχει ήδη το promo video, που έχουν ετοιμάσει για τους τηλεοπτικούς σταθμούς που θα προσπαθήσουν την προσεχή άνοιξη να πουλήσουν το project!

Στο trailer επιβεβαιώνεται όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τον Αμερικανικό Διαγωνισμό Τραγουδιού. Θα συμμετέχουν οι 50 πολίτειες των ΗΠΑ και θα ακολουθεί το concept τόσο της Eurovision, όσο και του Melodifestivalen.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Christer Bjorkman σε πρόσφατη συνέντευξη του, η ομάδα του και ο ίδιος έχουν καταλήξει στο ακριβές concept του διαγωνισμού και την προσεχή άνοιξη θα έχουν επαφές με τηλεοπτικούς σταθμούς προκειμένου να πουλήσουν το πρόγραμμα. Εφόσον υπάρξει θετική εξέλιξη τότε ο Christer Bjorkman με βάση πάντα τα όσα ο ίδιος δήλωσε, θα μετακομίσει μόνιμα στις ΗΠΑ προκειμένου να αναλάβει εξολοκλήρου τον νέο διαγωνισμό, αφήνοντας τις θέσεις του στο Melodifestivalen και στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Ο Jon Ola Sand λίγο πριν αποχωρήσει από την θέση του executive supervisor, μας προιδέασει για όσα πιθανότατα δούμε στο μέλλον.

“Οι Ηνωμένες Πολιτείες ίσως συμμετάσχουν στην Eurovision.”

Jon Ola Sand, στο Eurosonic Noorderslag (ESNS)

Αυτό φυσικά θα κριθεί από το πόσο δημοφιλής θα γίνει ο Αμερικανικός Διαγωνισμός Τραγουδιού. Πρόθεση της EBU πάντως είναι ο πρώτος Αμερικανικός Διαγωνισμός Τραγουδιού να πραγματοποιηθεί το 2021.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *