Ισλανδία: O Jon Ola Sand για τους Hatari

Ο Jon Ola Sand, εκτελεστικός επόπτης του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, δήλωσε ότι o RUV έχει πλήρη επίγνωση των συνεπειών αν οι Hatari προβούν σε πολιτικές δηλώσεις στο Ισραήλ.

Μιλώντας στον νορβηγικό εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα, ο Jon Ola Sand σχολίασε τις αναφορές στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ότι οι Hatari από την Ισλανδία σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τη Eurovision για να προβούν σε πολιτικές δηλώσεις. Ο κ. Sand εξήγησε ότι:

Δεν βλέπουμε τον λόγο για τον οποίο δεν πρέπει να λάβουν άδεια εισόδου. Έχουμε στενό διάλογο με την κυβέρνηση του Ισραήλ και γνωρίζουν ότι μπορεί να στραφεί γρήγορα εναντίον τους αν κάποιος απορριφθεί.

Ο εκτελεστικός επόπτης του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision εξήγησε ότι έχει επικοινωνήσει με την αντιπροσωπεία από την Ισλανδία αυτή την εβδομάδα. Εξήγησε ότι ο RUV έχει πλήρη επίγνωση των συνεπειών, εάν οι Hatari πρόκειται να προβούν σε πολιτικές δηλώσεις στο Ισραήλ:

Δεν πιστεύουμε ότι θα χρησιμοποιήσουν τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για να διαμαρτυρηθούν. Ξέρουν τους κανόνες συμμετοχής. Αλλά αν το κάνουν, θα μπορούσαν να απομακρυνθούν από τον διαγωνισμό.

Ποιοι είναι οι Hatari;

Οι Hatari εμφανίστηκαν το 2015 και αποτελούνται από τον Klemens Nikulásson Hannigan, τον Matthías Tryggvi Haraldsson και τον Einar Hrafn Stefánsson. Τον Δεκέμβριο του 2018, η ομάδα δημοσίευσε μια ανακοίνωση ότι θα διαλύονταν επειδή δεν κατάφεραν να ανατρέψουν τον καπιταλισμό.

Τον Ιανουάριο του 2019 αποκαλύφθηκε ότι οι Hatari θα λάβουν μέρος στον εθνικό τελικό της Ισλανδίας για τη Eurovision 2019. Διαγωνίστηκαν με το τραγούδι “Hatrið mun sigra” και κέρδισαν τον τελικό. Μετά τη νίκη τους, έχουν γίνει ένα από τα πιο συζητημένα ονόματα στον διαγωνισμό.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *