Ελλάδα: Όταν η Stefania συνάντησε τον Στέφανο Τσιτσιπά στην Ahoy Arena!

Μια όμορφη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί ο 65ος Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, στην Ahoy Arena. Η φετινή μας εκπρόσωπος στον μουσικό διαγωνισμό, Stefania, είχε την χαρά να συναντήσει τον Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά, όπου συμμετέχει στο Rotterdam Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που πρωταγωνιστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στο τένις, ήταν φυσικό να γίνει επίκεντρο των δημοσιογράφων που καλύπτουν το τουρνουά. Μια ερώτηση όμως που δέχθηκε ήταν λίγο διαφορετική και μη αναμένομενη. Εντούτοις ο Έλληνας πρωταθλητής φάνηκε πολύ ενημερωμένος.

Συγκεκριμένα ρωτήθηκε αν γνωρίζει ότι η Ελλάδα θα εκπροσωπήθεί σε τρεις μήνες στην Eurovision, στον ίδιο χώρο από μία συνονόματη του; Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε πως γνωρίζει ότι η Stefania, που είναι διάσημη στην Ολλανδία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2020 και ότι θα χαιρόταν να την γνωρίσει από κοντά.

Φυσικά οι διοργανωτές δεν έχασαν χρόνο και προσκάλεσαν την Stefania στο Ahoy προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα που έδινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς νωρίτερα. Μάλιστα δημοσίευσαν και σχετικό instagram story, για την συνάντηση τους αυτή:

Αμφότεροι, εμφανίστηκαν πολύ χαρούμενοι για αυτή την συνάντηση, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι παρακολουθεί τον διαγωνισμό της Eurovision από 8 χρονών!

Η Stefania έκανε και σχετική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, δίνοντας την ευχή να κάνει περήφανους τους Έλληνες όπως το καταφέρνει τόσο καιρός ο Στέφανος.

Για την ιστορία να πούμε ότι η Stefania έφερε τύχη στον Στέφανο, αφού κατάφερε να κερδίσει με 2-1 σετ, τον Πολωνό πρωταθλητή, H. Hurkacz.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *