Ελλάδα: Η Stefania μαθαίνει ότι μετά την πρόβα μπήκε στο τοπ10 των στοιχημάτων! Αποκλειστικό (VIDEO)

Η πρώτη τεχνική πρόβα της Ελλάδας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η Stefania και η ομάδα της άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις παρουσιάζοντας ένα εκπληκτικό θέαμα επί σκηνής και οθόνης.

Το αποτέλεσμα της πρόβας φάνηκε αμέσως μετά το τέλος της, με τα γραφεία στοιχημάτων να ρίχνουν τις αποδόσεις της χώρας μας η οποία ενέβηκε 5 θέσεις σε μόλις λίγα λεπτά μπαίνοντας έτσι στο top 10!

Το Eurovision Fun είχε την τιμή να είναι αυτό που θα ανακοινώσει στην Stefania το στοιχηματικό αυτό άλμα. Η αντίδραση της; Απερίγραπτη!

Δείτε την Stefania να αντιδρά στο άκουσμα αυτό στο video που ακολουθεί:


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube

1 reply
  1. Makis
    Makis says:

    Υπέροχη πρόβα! Υπέροχο concept! Υπέροχη στεφάνια!!! Μπράβο σε όλη την ομάδα! Θα ήθελα όμως να ρωτήσω σε ποια στοιχήματα είναι 10 η Ελλάδα; Αυτά που έχω εγώ πρόσβαση έχουμε ανεβεί 2 θέσεις κ είμαστε 12. Ευχομαι τα αξιόπιστα να είναι είναι τα δικά σας και να πέσουν μέσα με το παραπάνω! Top5! πολύ γλυκιά η αντίδραση της Στεφανίας, φαίνεται ποσό το θέλει, μακάρι !

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *