Ισραήλ: Η Eden Alene νικήτρια του HaKokhav HaBa L’Eurovizion 2020!

Ο μεγάλος τελικός του HaKokhav HaBa L’Eurovizion 2020 έλαβε τέλος πριν από λίγο, με την Eden Alene να είναι η νικήτρια του talent show, κάτι που της δίνει το δικαίωμα να εκπροσωπήσει το Ισραήλ στην Eurovision 2020 τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Στην μάχη για την επιλογή του εκπροσώπου του Ισραήλ, στην επερχόμενη διοργάνωση της Eurovision, ρίχθηκαν σήμερα οι τέσσερις τελευταίοι διαγωνιζόμενοι:

 1. Orr Amrami-Brockman
 2. Gaya Shaki
 3. Eden Alene
 4. Ella Lee Lahav

Μετά τον πρώτο γύρο ψηφοφορίας η Gaya Shaki αποκλείστηκε από τον superfinal μέσω του οποίου αναδείχθηκε ο τελικός νικητής.

Αφού τραγούδησαν ξανά οι τρεις εναπομείναντες συμμετέχοντες νικήτρια αναδείχθηκε η Eden Alene και θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ το Μάιο στο Ρότερνταμ.

Την δεύτερη θέση κατέκτησε η Ella Lee Lahav και την τρίτη ο Orr Amrami-Brockman.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μία από τις εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια του σόου:

O δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Ισραήλ, ΚΑΝ, σκοπεύει να οργανώσει ένα ξεχωριστό σόου αμέσως μετά το τέλος του HaKokhav HaBa L’Eurovizion 2020 για να καταλήξει στο τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί η χώρα στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά από το 2016 και έπειτα στην οποία το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να εκφέρει άποψη αναφορικά με την επιλογή του ισραηλινού τραγουδιού. Το σόου αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου. Το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί από ένα μικτό σύστημα (30% τηλεψηφοφορία, 5% επιτροπή κριτών του σόου και 65% επιτροπή επαγγελματιών της μουσικής).

Πως σας φαίνεται η εκπρόσωπος του Ισραήλ στην Eurovision 2020;

1 reply
 1. C.G
  C.G says:

  Η κοπέλα για το νεαρό της ηλικίας της έχει φωνάρα, είναι κούκλα και πολύ συμπαθητική ως φυσιογνωμία με ένα νεανικό μοντέρνο στυλ που ταιριάζει στα 19 της χρόνια. Πιστεύω με ένα ωραίο τραγούδι που θα ήθελα να είναι ή μια μοντέρνα σύγχρονη νεανική δυναμική μπαλάντα που να αναδεικνύει την φωνή της ή κάτι σε groove RnB θα τα πάει καλά και σε κοινό και σε επιτροπές. Αναμένω το τραγούδι.

  Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *