Φινλανδία: Θα προσπαθήσει και το 2021 για τη Eurovision o Aksel Kankaanranta!

Ο νικητής Φινλανδικού Uuden Musiikin Kilpailu για το 2020,  Aksel Kankaanranta σχεδιάζει να στείλει τραγούδι στον διαγωνισμό και το 2021, στο διαγωνισμό που όπως ανακοινώθηκε θα γίνει και πάλι στο Ρότερνταμ!

Ο Aksel Kankaanranta κέρδισε το Uuden Musiikin Kilpailu με το τραγούδι του «Looking Back» και ήταν έτοιμος να εκπροσωπήσει τη Φινλανδία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020. Σε αντίθεση με πολλές άλλες χώρες, η Φινλανδία δεν επέλεξε τον Aksel για το 2021 άμεσα, αλλά αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον εθνικό τελικό τον επόμενο έτος επίσης.

Ο Aksel δεν έχει παραιτηθεί από το όνειρό του να συμμετέχει Eurovision, αλλά ομολόγησε ότι σχεδιάζει να στείλει ένα τραγούδι στον διαγωνισμό τον επόμενο χρόνο και η ομάδα του εργάζεται ήδη σε κάποια demos. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι το 2021 για να ακούσουμε νέα μουσική από τον Aksel, καθώς υποσχέθηκε ότι το νέο τραγούδι είναι στο δρόμο ακόμη και πριν από αυτό.

Το Uuden Musiikin Kilpailu θα επιστρέψει τον επόμενο χρόνο και η αναζήτηση των τραγουδιών θα ανοίξει την 1η Σεπτεμβρίου. Για πρώτη φορά, θα δοθεί ένα ειδικό τρόπαιο για τον νικητή. Ο καθένας μπορεί να στείλει τις ιδέες του για το τρόπαιο.

Ο Aksel και το Looking Back:

https://www.youtube.com/watch?v=EgONBKFQpxE

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *