Ακούστε την οπερατική διασκευή του “Volcano Man” από την Elina Nechayeva!

Η 26η Ιουνίου, ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Netflix η ταινία με θέμα τον διαγωνισμό της Eurovision, Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, πλησιάζει και όλο και περισσότεροι eurostars διασκευάζουν το soundtrack της ταινίας: “Volcano Man”!

Την αρχή έκαναν πριν λίγες ημέρες οι Jamala και τον Alexander Rybak. Ακολούθησαν ο Daði Freyr από την Ισλανδία, αλλά και η γλυκύτατη Anna Odobescu που εκπροσώπησε την Μολδαβία στον περσινό διαγωνισμό, με ένα τραγούδι σε σύνθεση του Γιώργου Καλπακίδη.

Τη σκυτάλη πήρε σήμερα η εκπρόσωπος της Εσθονίας το 2018, Elina Nechayeva. Η Εσθονή τραγουδίστρια ερμήνευσε με το γνωστό της οπερατικό στυλ το τραγούδι από την πολυαναμενόμενη ταινία του Netflix. Η εμφάνιση της Nechayeva μας φέρνει αναμνήσεις από το πρόσφατο Eurovisionικό της παρελθόν και το τραγούδι “La Forza“, με το οποίο κατέλαβε την 8η θέση στη Λισαβόνα.

Ενώ οι υπόλοιποι Eurostars ερμήνευσαν το soundtrack της ταινίας κατ’ οίκον, η Elina Nechayeva βρίσκεται σε ένα βουνό. Αυτή η ιδιαίτερη πινελιά δίνει μια διαφορετική αίσθηση στην οπερατική ερμηνεία της Εσθονής τραγουδίστριας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το τραγούδι Volcano Man ερμηνεύει o Will Ferrell μαζί με την Rachel McAdams. Στην πραγματικότητα τη φωνή της McAdams δανείζει η Molly Sandén.

πηγή: Wiwibloggs

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *