Ελλάδα: “Αγχώθηκα ότι θα επιλέξουν κάποιον άλλον για την Eurovision 2021” | Ακούστε την εφ’ όλης της ύλης ρ/φ συνέντευξη της Stefania!

Μια πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε σήμερα η Stefania στο Γιώργο Χαριζάνη και στο Mr Music Show.

Με πολύ βελτιωμένα τα ελληνικά της, η Stefania αφού όπως χαρακτηριστικά είπε μέσα στην καραντίνα έκανε πολλά μαθήματα ελληνικών, έδωσε μια συνέντευξη όπου ρωτήθηκε για την Eurovision, τα προσωπικά της, την επόμενη συμμετοχή της στο διαγωνισμό, αλλά και για την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού Friday.

Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης ήταν:

  • Έκλαψε πολύ όταν ανακοινώθηκε η ακύρωση της Eurovision, αφού ένοιωσε ότι δεν εκπληρωθεί το όνειρο της, να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό.
  • Αγχώθηκε ότι δεν θα είναι αυτή η εκλεκτή της ΕΡΤ για την Eurovision 2021, αλλά σχεδόν αμέσως της είπαν από την ελληνική δημόσια τηλεόραση ότι ήταν πολύ ευχαριστημένοι από την συνεργασία που είχαν με όλη την ομάδα και έτσι θα πάνε και του χρόνου, κάτι που όπως ήταν φυσικό την γέμισε με χαρά.
  • Η ομάδα που ήταν πίσω από την φετινή συμμετοχή θα υπογράψει και την συμμετοχή μας στην Eurovision 2021.
  • Ο Δημήτρης Κοντόπουλος έχει ήδη γράψει κάποιο τραγούδι που το προορίζει για την Stefania, ως την ελληνική συμμετοχή στον ερχόμενο διαγωνισμό.
  • Η Stefania αν και δεν αποκάλυψε πολλά, μας είπε ότι το τραγούδι είναι pop και χορευτικό.
  • Aνυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα για να ηχογραφήσει το τραγούδι, αλλά και να ξεκινήσει να δουλεύει την σκηνική παρουσίαση.
  • Το καλοκαίρι θέλει να το περάσει στις ελληνικές παραλίες, μαζί με τους παππούδες της.
  • Ρωτήθηκε και για τον σύντροφο της, που επίσης είναι teen icon στην Ολλανδία, λέγοντας ότι όλα είναι πολύ καλά.

Με βάση τα παραπάνω διά στόματος και Stefania, όπως σας ενημερώσαμε και εμείς σε προηγούμενοπ μας άρθρο, ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι ARCADE, έχουν έτοιμο κάτι για τον επόμενο διαγωνισμό, που πιστεύουν ότι της ταιριάζει και θα φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην Eurovision 2021.

Ακούστε την συνέντευξη ΕΔΩ

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    Γνωριζετε κατι παραπανω για το τραγούδι? Εννοείται ότι δε περιμένω να το έχετε ακούσει αλλά αν γνωρίζετε κάποια πληροφορία θα επιθυμούσαμε να τη μάθουμε!

    ΥΓ: ευχαριστούμε που στους 37 βαθμούς μας ενημερώνετε!

    Απάντηση
  2. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Συγγνώμη αλλά που ακούσατε βελτιωμένα ελληνικά;;; Ίσα ίσα χειρότερα ήταν από ότι τον Φεβρουάριο μέχρι και ο ραδιοφωνικός παραγωγός την κορόιδεψε… Ελπίζω ο Κοντόπουλος με τους Arcade να εκμεταλευτουν τον άπλετο χρόνο που έχουν!!!

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Φαντάζομαι ο αρθρογράφος θα εννοεί ως προς την εξοικείωση με τη γλώσσα και την ροή του λόγου. Δεν έχει τελειώσει γλωσσολογία στο Καποδιστριακό ούτε έχει πατέρα τον Μπαμπινιώτη. Ας μη ξεχνάμε ότι και τα ελληνικά δεν είναι η πιο εύκολη γλώσσα του κόσμου, κάνει φιλότιμες προσπάθειες!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *