Σήμερα: Μην χάσετε το ντοκιμαντέρ για την Eurovision στην ΕΡΤ με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής!

Με δελτίο τύπου μας απεστάλη νωρίτερα η ΕΡΤ μας ενημερώνει ότι το σημερινό πρόγραμμα της ΕΡΤ3 είναι αφιερώμενο στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής. Μεταξύ των προγραμμάτων που θα μεταδοθούν είναι και το ντοκιμαντέρ EUROVISIONS, με θέμα φυσικά τον αγαπημένο μας διαγωνισμό.

Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στην ΕΡΤ3 πλημμυρισμένη από μελωδίες!

Την Κυριακή 21 Ιουνίου, το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα της ΕΡΤ3 είναι αφιερωμένο στην Ευρωπαική Ημέρα Μουσικής, η οποία καθιερώθηκε το 1982 αρχικά στη Γαλλία, ενώ από το 1985 εξαπλώθηκε και γιορτάζεται σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, με πρώτη την Αθήνα, τότε Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «EUROVISIONS», στις 19:30, μας δίνει τη ματιά κάθε χώρας για τον διεθνή διαγωνισμό. Οι Σκανδιναβοί και οι Ανατολικοευρωπαίοι λατρεύουν τον διαγωνισμό, ενώ οι Γάλλοι και οι Βρετανοί αμφιταλαντεύονται. Χρόνο με τον χρόνο, όμως, η διοργάνωση συνεχίζει να σημειώνει τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις παγκοσμίως. Σχεδόν 200 εκατομμύρια τηλεθεατές συντονίζονται για να χειροκροτήσουν τα φαβορί τους. Το ντοκιμαντέρ διερευνά αυτήν την τόσο ανθεκτική γοητεία της Eurovision, μιας διοργάνωσης που δημιουργεί κοινές ευρωπαϊκές αναμνήσεις και, παραδόξως, προβλέπει τις ευρωπαϊκές κοινωνικές τάσεις.

Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής λοιπόν με ΕΡΤ3 και Eurovision!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *