Ηνωμένο Βασίλειο: Η Katrina υποστηρίζει ότι το τραγούδι του James Newman για την Eurovision 2020 ήταν από τα δυνατότερα που έχουν στείλει!

Σε συνέντευξη της στο escbubble, η τελευταία νικήτρια του Ηνωμένου Βασιλείου στον διαγωνισμό της Eurovision, η Katrina, υποστηρίζει ότι η φετινή συμμετοχή της χώρας με τον James Newman, ήταν από τα δυνατότερα τραγούδια που έχουν στείλει μετά το 1997.

Η Katrina στηρίζει James Newman

Η Katrina κυκλοφόρησε πρόσφατα τον νέο της δίσκο, μέσα στον οποίο υπάρχει και το τραγούδι που πρότεινε η ίδια στο BBC για την Eurovision 2020. Το τραγούδι λέγεται I Want To Love Again και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Φυσικά στην συνέντευξη ρωτήθηκε και για την φετινή συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου και τον James Newman.

Νομίζω ότι ήταν σωστό. Ήταν ένα από τα πιο δυνατά τραγούδια που έχουμε στείλει από το 1997… Νομίζω ότι είναι καταξιωμένος δημιουργός και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε.

Όσο αφορά τώρα την στρατηγική του BBC στο διαγωνισμό, η Katrina πιστεύει ότι για το 2020 ακολουθήθηκε η σωστή συνταγή και πρέπει να επιμείνουν σε αυτό.

Είμαστε στο σωστό δρόμο. Νομίζω ότι αυτό που έκανε ο Τζέιμς είναι το καλύτερο .. δεν υπάρχει λόγος να μην υποβάλει κάτι πολύ δυνατό και πραγματικά εμπορικό.

Με τον James Newman το BBC στην Eurovision 2021;

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μία από τις χώρες που δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει τις προθέσεις τους σε σχέση με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Παραμένει ακόμη άγνωστο αν ο James Newman έχει μία ακόμη ευκαιρία ή θα αναζητηθεί κάποιος νέος καλλιτέχνης.

Ο ίδιος πάντως φαίνεται ότι δεν τα παρατάει, αφού τις προηγούμενες ημέρες αποκάλυψε μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα ότι ετοιμάζει νέα τραγούδια, παρέα με τους δημιουργούς του One Last Breath, της φετινής δηλαδή συμμετοχής του Ηνωμένου Βασιλείου στο διαγωνισμό. Πιθανό κάποιο από τα τραγούδια αυτά να το προτείνει στο BBC.

Ο James Newman θα εκπροσωπούσε το Ηνωμένο Βασίλειο με το τραγούδι One Last Breath, που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=6iS-lV909T4

Θα θέλατε τον James Newman να εκπροσωπεί ξανά την χώρα του στο διαγωνισμό;

Πηγή: escbubble

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *