Ελλάδα: Η Stefania στο στούντιο για την ηχογράφηση του τραγουδιού για την Eurovision! | Δείτε το βίντεο

Αυτή τη στιγμή η εκπρόσωπος μας στην Eurovision 2021, Stefania, βρίσκεται στο στούντιο για να ηχογραφήσει τα πέντε υποψήφια τραγούδια που θα υποβάλει η ομάδα της στην ΕΡΤ, για την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής!

Οι Δημήτρης Κοντόπουλος, ARCADE και Sharon Vaughn έχουν έτοιμα ή σχεδόν έτοιμα, τα πέντε τελικά υποψήφια τραγούδια που θα καταθέσουν στην ΕΡΤ, σε μεταγενέστερο χρόνο, προκειμένου να αναδειχθεί το τραγούδι με το οποίο η 18χρονη πλέον Stefania, θα μας εκπροσωπήσει στο Ρότερνταμ.

Η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη αναμένεται να είναι αυτή την Δευτέρα, στο φλΕΡΤ της Νάντιας Κοντογιώργη, ενώ θα ακολουθήσουν εμφανίσεις και στα ιδιωτικά κανάλια, όλη αυτή την εβδομάδα που θα βρίσκεται στην χώρα μας. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασισθεί ο τρόπος επιλογής του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό, με όλα τα σενάρια να παραμένουν στο τραπέζι. Μια κλειστή δηλαδή επιλογή όπως τα τελευταία δύο χρόνια ή μία τηλεοπτική βραδιά με ψηφοφορία από το κοινό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Last month, it was announced that Stefania would be flying to Athens to record her Eurovision entry. Previously, she was due to record four songs with Dimitris Kontopoulos and ARCADE, one of which would be chosen to be her entry for Rotterdam. Now, she is currently in Athens recording five potential entries. […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *