Ελλάδα: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τραγουδάει τις ελληνικές επιτυχίες στη Eurovision!

Την αγάπη του για τον διαγωνισμό της Eurovision έδειξε για ακόμα μια φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής και νούμερο 5 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP βρίσκεται στο Παρίσι αυτή την περίοδο, όπου και θα αγωνιστεί στο Paris Masters. Μάλιστα, σε κάτι περισσότερο από μία ώρα δίνει τον πρώτο του αγώνα στο τουρνούα κόντρα στον Γάλλο Ugo Humbert, στα πλαίσια της “Φάσης των 32” του παρισινού Masters.

Στη συνέντευξη που έδωσε στους Γάλλους διοργανωτές ο Έλληνας τενίστας ρωτήθηκε για τη δηλωμένη αγάπη του για τη Eurovision. Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος το καλοκαίρι, το παιδικό του όνειρο εκτός από το να κατακτήσει κάποιο Γκραν Σλαμ ήταν και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον αγαπημένο μας διαγωνισμό.

 

 

Όταν του ζητήθηκε ένα…. demo, στο οποίο θα έδειχνε τις φωνητικές του ικανότητες, ο Τσιτσιπάς επέλεξε το “My Number One”, τη νικητήρια συμμετοχή της χώρας μας το 2005. Και μπορεί ο Έλληνας πρωταθλητής να ήθελε να τραγουδήσει το νικητήριο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου, ωστόσο του βγήκε… παράλληλα το My Secret Combination της Καλομοίρας.

Μπορείτε να δείτε τον Στέφανο Τσιτσιπά να τραγουδάει δύο από τις διαχρονικές ελληνικές επιτυχίες στο διαγωνισμό της Eurovision στο παρακάτω βίντεο μεταξύ 1:27 και 2:03:

https://twitter.com/RolexPMasters/status/1323633311063908358

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *