Junior Eurovision 2020: Η Ελλάδα αγαπά ακόμα τον διαγωνισμό!

Τι κι αν η τελευταία συμμετοχή της χώρας μας στην Junior Eurovision ήταν το μακρινό 2008, φαίνεται ότι οι Έλληνες ακόμα αγαπούν και ενδιαφέρονται για τον διαγωνισμό. Αυτό απέδειξε η αντίδραση των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, στην χθεσινή μετάδοση της Junior Eurovision 2020.

Ο διαγωνισμός της Junior Eurovision 2020 έγινε νο6 παγκόσμιο trend στο Twitter, φιγουράροντας στην λίστα των trends σε όλες σχεδόν τις διαγωνιζόμενες χώρες. Η ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι το σχετικό hashtag έφθασε στην 5η θέση στην χώρα μας, αποδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρον των Ελλήνων παραμένει υψηλό, παρά τα πολλά χρόνια που απέχουμε από τον διαγωνισμό. Ίσως αυτό είναι ένα μήνυμα προς την ΕΡΤ, ότι η Junior Eurovision είναι ένα project που μπορεί να έχει επιτυχία.

Για την ιστορία άλλες χώρες στις οποίες ο διαγωνισμός έγινε trend στα social media, ήταν η Πολωνία (νο1), η Γαλλία (νο3), η Ρωσία (νο1), η Ουκρανία (νο1), η Ισπανία (νο1), η Γερμανία (νο5), η Αυστραλία (νο5) και η Ολλανδία (νο5).

Μέχρι στιγμής πάντως η δημόσια τηλεόραση της Γαλλίας, μετά την χθεσινή πρώτη της νίκη στον θεσμό, δεν έχει αποσαφηνίσει αν θα διοργανώσει τον επόμενο διαγωνισμό ή όχι.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις στην Junior Eurovision!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *