Αλβανία: Απόψε η δεύτερη βραδιά του “Festivali i Këngës 59”

Απόψε, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη βραδιά του 59ου Festivali i Këngës στην πλατεία της Ιταλίας στα Τίρανα της Αλβανίας.  Παρουσιαστές της βραδιάς, για άλλη μια φορά θα είναι οι Jonida Vokshi και Blendi Salaj.  Αφού ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη βραδιά με τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών, οπού ακούσαμε την στούντιο εκτέλεση των τραγουδιών τους, με την σκηνική εμφάνιση που προτείνουν για το διαγωνισμό της Eurovision, σειρά έχει η δεύτερη βραδιά. Στην αποψινή βραδιά οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους σε μια πιο ελαφρώς διαφορετική ατμόσφαιρα, σε ακουστική εκδοχή.

Οι  διαγωνιζόμενοι του FiK 59 είναι οι εξής:

Τις εμφανίσεις της πρώτης βραδιάς μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στο σχετικό μας άρθρο.

Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης βραδιάς θα ανακοινωθούν οι καλλιτέχνες, που θα πάρουν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης.  Υπενθυμίζουμε ότι το show θα είναι μαγνητοσκοπημένο, λόγω των περιορισμών του Covid 19. Θα είναι η πρώτη φορά από το 1989 όπου δεν θα υπάρχει live ορχήστρα αλλά και το φεστιβάλ δεν θα πραγματοποιηθεί στο Palace of Congress.

Η δεύτερη βραδιά του Festivali i Këngës 59, θα ξεκινήσει στις 21:30 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *