Αυστραλία: Θετική να επιστρέψει στην Eurovision η Dami Im!

Κατά τη διάρκεια του περσινού Australia Decides, η Dami Im που εμφανίστηκε ως guest, αποκάλυψε ότι το 2021 θα συμμετείχε και η ίδια ως διαγωνιζόμενη, διεκδικώντας για δεύτερη φορά την εκπροσώπηση της Αυστραλίας στην Eurovision.

Το εν λόγω σχέδιο της Dami Im βέβαια ανατράπηκε στην συνέχεια, αφού η ακύρωση του διαγωνισμού και η απόφαση της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στην Montaigne, που ήταν η νικήτρια του Australia Decides 2020, έχει ως αποτέλεσμα τη μη πραγματοποίηση του εθνικού τελικού για την Αυστραλία το 2021. Έτσι, αν όντως η Dami Im επιθυμεί να επιστρέψει στην Eurovision θα πρέπει να περιμένει μέχρι το 2022.

Η ίδια, μίλησε στο τελευταίο επεισόδιο του Euro Trip podcast, αποκαλύπτοντας ότι είναι ακόμα θετική σε μία ακόμα της συμμετοχή, λέγοντας:

Δεν ξέρω αν θα συμμετάσχω στο Australia Decides 2022, αλλά θα ήθελα πολύ να το κάνω άλλη μία φορά.


Η Dami Im η οποία υπέγραψε σε νέα δισκογραφική εταιρεία, την ABC Music, αποκάλυψε ότι το νέο της single, Paper Dragon, που κυκλοφόρησε επίσημα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, είναι το τραγούδι με το οποίο θα συμμετείχε στο Australia Decides 2021.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο πλέον το τραγούδι:

Θα μπορούσε η Dami Im με αυτό το τραγούδι να πετύχαινε ένα καλύτερο αποτέλεσμα από την δεύτερη θέση του 2016, με το Sound of Silence;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *