Νορβηγία: Το Monument των KEiiNO είναι ένα uptempo electro-pop τραγούδι!

Οι KEiiNO όπως ανακοινώθηκαν πριν από λίγο συμμετέχουν στο MGP 2021, ευελπιστώντας να εκπροσωπήσουν την Νορβηγία στον προσεχή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι Monument. Για το νέο τους τραγούδι που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 15/1, μίλησαν στο wiwibloggs.

Το “Monument” είναι ένα uptempo electro pop-τραγούδι με σκανδιναβικές μελωδίες, Sami rap και joik. Γράφτηκε σε μια απλή καμπίνα στις νορβηγικές ακτές και η παραγωγή του έγινε στο Βερολίνο και στο Kristiansand. Όπως με σχεδόν όλα τα άλλα τραγούδια του KEiiNO, γράφεται και παράγεται από το συγκρότημα μαζί με τον Alexander Olsson και τον Rüdiger Schramm. Αλλά για να το κάνει να ακούγεται μνημειώδες, η ηχογράφηση περιλαμβάνει το ζωντανό μας συγκρότημα, μια τρελή ποσότητα δειγμάτων και ζωντανές χορδές από μουσικούς από την Kristiansand Symphony Orchestra.

KEiiNO για το Monument

Το συγκρότημα που κέρδισε το televoting στην Eurovision 2019 με το Spirit In The Sky, αποκαλύπτει ότι το Monument δεν είναι schlager και πιθανόν οι fans του διαγωνισμού για αυτό το λόγο να προτιμούν το πρώτο σε σχέση με το δεύτερο. Βέβαια όπως εύστοχα σημειώνουν, δεν θα επέστρεφαν στον διαγωνισμό με ένα τραγούδι στο ίδιο στυλ με την προηγούμενη συμμετοχή τους.

Υπομονή λοιπόν μέχρι την Παρασκευή 15 Ιανουάριου όπου θα ακούσουμε το Monument, μέχρι τότε απολαύστε για μία ακόμα φορά το Spirit In The Sky:

Πηγή: wiwibloggs
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *