Ελλάδα: Η Stefania αποκαλύπτει πληροφορίες για την σκηνική της εμφάνιση τον Μάιο!

Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Open, Ευτυχείτε, και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε σήμερα η εκπρόσωπος μας στη φετινή Eurovision, Stefania.

Η ίδια αποκάλυψε τι θα κάνει στη σκηνή της Eurovision:

Θα έχει 80ς vibes. Θα δείτε το κορίτσι που γίνεται γυναίκα. Θα είμαστε 6 άτομα στη σκηνή. Εγώ, 4 άνδρες χορευτές και μία κοπέλα στα φωνητικά. Υπάρχουν πράγματα που θα χρησιμοποιούσαμε και στο Supergirl. Η χορογραφία έχει κάτι από το Video Clip. Τώρα δουλεύουμε και για το live on tape video που είναι λίγο πιο απλό σε σχέση με αυτό που θα δείτε τον Μάιο. Το ντύσιμο και το make up μου δεν θα έχει σχέση με τη δεκαετία του 80. Ο Βρεττός Βρεττάκος έχει σχεδιάσει κάτι πολύ ωραίο.

Τι είπε για τη συμμετοχή της Κύπρου El Diablo;

Πολύ ωραίο το El Diablo. Μου αρέσει πολύ και αυτό και η Έλενα. Καλή της επιτυχία. Όσο για τις αντιδράσεις δεν έχει τίποτα να φοβάται αν είναι ο εαυτός της και είναι όλοι χαρούμενοι. Θα τα πούμε στην Ολλανδία.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision.

 

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Mary
    Mary says:

    Θα φορεσει ρουχο του Βρεττακου δηλαδη? Αν δεν κανω λαθος και η Φουρειρα Βρεττακο δεν ειχε φορεσει? Παιδια μια ερωτηση,η σκηνικη εμφανιση του Φωκα,κινειται στην λογικη του Lazarev το 2016??

    Απάντηση
  2. Greco london
    Greco london says:

    Μυρίζομαι ότι τα πετάει και πιθανότατα να φοράει κάτι σε φόρμα με καθρέφτες σα τη dotter απο Σουηδία που θα πέφτει το φως πάνω και θα ακτινοβολεί παντού. Υποθέτω δεν γνωρίζω κάτι εννοείται.. Όλλους τους αρέσει το τραγούδι και η φωνή αλλα υποτιμούν πολύ τη συμμετοχή μας.. για να δούμε

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *