Ελλάδα: Στο Your Face Sounds Familiar θα τραγουδήσει ζωντανά η Stefania! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Δεν σταματούν οι εκπλήξεις της ελληνικής αποστολής! Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Stefania θα τραγουδήσει ζωντανά το Last Dance στην εντυπωσιακή σκηνή του Your Face Sounds Familiar, στο επεισόδιο που θα είναι αφιερωμένο στην Eurovision!

Στο επεισόδιο για την Eurovision guest star η Stefania

Το καθιερωμένο επεισόδιο που είναι αφιερωμένο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έφθασε για το Your Face Sounds Familiar. Ποια καταλληλότερη καλεσμένη από την Stefania, που θα τραγουδήσει μάλιστα ζωντανά και το Last Dance.

Την Μεγάλη Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα για το επεισόδιο που θα είναι αφιερωμένο στην Eurovision και το οποίο θα μεταδοθεί την Κυριακή, 9 Μαίου, μία ημέρα δηλαδή προτού πραγματοποιηθεί η πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής στο Ρότερνταμ.

Αν και αρχικά ο προγραμματισμός ήταν το εν λόγω επεισόδιο να μεταδοθεί αυτή την Κυριακή, το γεγονός ότι η εκπομπή για αρκετές εβδομάδες σταμάτησε, εξαιτίας πολλών κρουσμάτων κορωνοιού που εντοπίστηκαν μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά και εργαζομένων, μετατόπισε την ημερομηνία για αργότερα.

Έτσι, την Κυριακή 9 Μαίου, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μία ακόμη ζωντανή εμφάνιση της Stefania, στα πλαίσια της εκπομπής του Your Face Sounds Familiar.

Δύο ακόμη ζωντανές εμφανίσεις για την τελευταία εβδομάδα

Εκτός όμως από την εμφάνιση στο Your Face Sounds Familiar, την τελευταία εβδομάδα πριν την έναρξη των προβών, θα δούμε την Stefania ζωντανά σε δύο ακόμα περιπτώσεις.

Στις 2 Μαίου την Κυριακή του Πάσχα στην εορταστική εκπομπή της ΕΡΤ1, θα απολαύσουμε την πρώτη ζωντανή ερμηνεία του Last Dance, ενώ στις 4 Μαίου στο κανάλι του ισπανικού pre party, θα δούμε την δεύτερη live εμφάνιση της Stefania.

Στο φλΕΡΤ η τελευταία συνέντευξη

Όπως ίσως θα παρατηρήσατε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα της Stefania, η νεαρή εκπρόσωπός μας βρέθηκε σήμερα στο studio του φλΕΡΤ. Ο λόγος ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή.

Πρόκειται για την τελευταία μεγάλη συνέντευξη που θα μεταδοθεί στην χώρα μας, προτού η Stefania ταξιδεύσει για το Ρότερνταμ. Η συνέντευξη αυτή θα μεταδοθεί πιθανότατα την Τετάρτη του Πάσχα, 5 Μαίου, στα πλαίσια και του ένθετου της εκπομπής φλΕΡΤ για τον φετινό διαγωνισμό.

Φεύγει για Πάσχα στην Ολλανδία η Stefania

Μέσα στην εβδομάδα η Stefania θα επιστρέψει στην Ολλανδία για να περάσει το Πάσχα με την οικογένειά της. Θα επιστρέψει μία εβδομάδα μετά, την Πέμπτη 6 Μαίου, προκειμένου μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, να αναχωρήσουν για το Ρότερνταμ την Κυριακή 9 Μαίου. Σας υπενθυμίζουμε πως η πρώτη ελληνική πρόβα θα πραγματοποιηθεί στη 1 ώρα Ελλάδας, την Δευτέρα 10 Μαίου, την οποία φυσικά όλοι αναμένουμε με αγωνία!

Αυτές τις ημέρες η Stefania γύρισε και το κεντρικό διαφημιστικό τρέιλερ της Eurovision 2021, που θα παίζει σε όλες τις συχνότητες της ΕΡΤ.

Σημειώστε λοιπόν όλες τις παραπάνω ημερομηνίες και μην χάσετε καμία από τις εμφανίσεις της Stefania μας! Ο 65ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision πλησιάζει και γνωρίζετε ήδη πάρα πολύ καλά που πρέπει να είστε συντονισμένοι, για να μην χάσετε στιγμή!

 

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. George
    George says:

    Ουάου! Πάρα πολλές live εμφανίσεις μαζεμένες! 2, 4, 9 και 10 Μαΐου η πρώτη πρόβα! Ίσως θα ήταν καλό να προβάλονταν λίγο νωρίτερα αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ!!!

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Με την πρώτη live εμφάνιση της, και τις επόμενες φυσικά, νομίζω θα δούμε τις φωνητικές δυνατότητες της Στεφανίας, η οποία μας έχει δείξει ότι φωνητικά είναι πολύ καλή ήδη από τα 14 της στην junior Eurovision, που εκείνη “χτύπησε” την κορώνα στο “kisses and dancing”, χορεύοντας κιόλας.
    Ελπίζω από 2 Μαίου να αρχίσει (ξανά) μια ακόμα πιο σημαντικό άνοδος στα στοιχήματα με αποκορύφωμα τις πρόβες.
    Εγώ θα ευχηθώ πάλι ο,τι καλύτερο και καλή επιτυχία!!! Fingers crossed

    Απάντηση
  3. Vaso
    Vaso says:

    Καλησπέρα! Πολύ όμορφα νέα!!!! Μήπως ξέρετε σε μια ηχογράφηση σε ένα στούντιο που ήταν η Στεφανία εχθές και έβαλε και στορυ στο ινσταγκραμ, για ποιο σκοπό ήταν;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *