Eurovision 2021: Δείτε τα πρώτα αποτελέσματα του Press Poll | Ελλάδα στην κορυφή!

Σήμερα το μεσημέρι στάλθηκε σχετικό email σε όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, προκειμένου να ψηφίσουν τόσο για τους ημιτελικούς, όσο και για τον νικητή του τελικού.

Έχοντας πραγματοποιήσει πλέον όλες οι χώρες τις δύο πρώτες τεχνικές τους πρόβες, ήρθε η ώρα για τους διαπιστευμένους να ψηφίσουν τις χώρες που θα προκριθούν στους δύο ημιτελικούς, αλλά και την χώρα που θεωρούν πως θα είναι η νικήτρια στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Δείτε παρακάτω τα πρώτα αποτελέσματα των ημιτελικών και του τελικού, όπως διαμορφώθηκαν σήμερα 16/5 στις 20:00:
Πρώτος Ημιτελικός

Δεύτερος Ημιτελικός

Ελλάδα και Κύπρος είναι πρώτες στην ψηφοφορία των διαπιστευμένων δημοσιογράφων για πρόκριση από τον ημιτελικό τους.

 

Τελικός

Στην ψηφοφορία για τον νικητή η Γαλλία προηγείται, δεύτερη είναι η Ιταλία, ενώ τρίτη η Ελλάδα! Αξίζει να σημειωθεί ότι στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρίσκονται εδώ στο Ρότερνταμ η Ελλάδα είναι στην πρώτη θέση!

Υπενθυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τις προηγούμενες ημέρες που μας πέρασαν δεν είναι έγκυρα αφού δεν ζητήθηκε ποτέ από τους διαπιστευμένους να ψηφίσουν.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για καθημερινή ενημέρωση του Press Poll 2021!

27 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Mary
    Mary says:

    Απόδειξη πως τα τρόλ στα livestreams του youtube κανουν την τριχα τριχια και λενε σχολια μονο για να πουν δημιουργώντας λαθος εντυπώσεις. Η ψηφοφορία αυτή δείχνει πως μόνο απαρατηρητοι δεν περνάμε,ανεξαρτητως αποτελεσματος. όλα θα παιχτούν στις ζωντανές εμφανίσεις.

    Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Πού αισιόδοξα μηνύματα. Φέτος πραγματικά το αξίζει να παει καλά τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος.

    Σαν διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που ψηφίσατε και είστε παρόντες καλό θα ήταν να ζητήσετε (αν φυσικά μπορείτε) να γίνει διόρθωση της “Macedonia”.

    Απάντηση
  3. Κωστας
    Κωστας says:

    Πολυ θετικο μηνυμα!!
    Παιδια τις προηγουμενες χρονιες υπηρχε ενα link που βλεπαμε online την ψηφοφορια αυτη. Το εχετε φετος?

    Απάντηση
      • Μary
        Μary says:

        Γιάννη αυτο πως το εξηγείς? Υποβόσκει τοσος ενθουσιασμος για την συμμετοχη μας? Η μηπως οι ελληνες δημοσιογραφοι εκει ειναι πολλοι και ψηφισαν Ελλαδα και Κυπρο?

        Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν αυτά τα αποτελέσματα προβληθούν όρος τα έξω νομίζω θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στα στοιχήματα.
    Προσωπικά, νομίζω μετά την ολοκλήρωση των ημιτελικών θα δούμε νέες ανακατατάξεις και ίσως προκύψουν “νέα” φαβορί ή ξεφουσκώσουν (και άλλο) τα ήδη υπάρχοντα!
    Καλή μας επιτυχία!

    Απάντηση
  5. Goodluck_Greece
    Goodluck_Greece says:

    Για να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα, μην ψηφίζετε οι Έλληνες διαπιστευμενοι δημοσιογράφοι μαζικά την Ελλάδα με 12 και τα άλλα φαβορί με 0. Μη γίνει ο κακός χαμός από τους Έλληνες όπως έγινε στο wiwibloggs σε παλιότερο poll. Να καταλάβουμε την πραγματική δυναμική μας στους ξένους για να ξερουμε αν όντως πάμε για τριάδα και να μην ελπίζουμε άδικα. Καλή επιτυχία σε όλους μα πιο πολύ σε Ελλάδα και Κύπρο.

    Απάντηση
  6. Antonia
    Antonia says:

    Κάποιος μας τρολάρει
    Δηλαδή τι πουλούσαν οι wiwiblogs και οι United? Τόσο φτυάρι?
    Θα πριτινω να ανέβουν τα αποτελέσματα στο YouTube
    Κάποιος με πολλες εγγραφες

    Απάντηση
  7. Γελάνε και οι πέτρες
    Γελάνε και οι πέτρες says:

    Έχετε κάνει photoshop όπως πληροφορήθηκα τώρα. Για γέλια παίδες. Η Ελλάδα ήρθε Τέταρτη και όχι πρώτη στην εν λόγω ψηφοφορία των διαπιστευμενων για τον ημιτελικό της. Τέλος, δεν έγινε ποτέ επίσημη ψηφοφορία διαπιστευμενων για πρόβλεψη νικητή. Γελάνε και οι πέτρες

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Κι ομως “αγαπητε” μου ειναι ακριβως οπως τα γράφουμε και τώρα τα αποτελεσματα παραμενουν όπως τα έχουμε γραψει στο αρθρο μας, ως καταταξη. Μαλλον αυτος που ρωτησες ειναι λιγο ασχετος. Σημερα ξεκινησε το επισημο poll κ ηρθε μειλ σε ολους τους διαπιστευμενους με προσωπικο κωδικο και link για να μπούνε να ψηφίσουν. Αυτη την στιγμη η Ελλαδα παραμενει 3η συνολικα κ 1η στον ημιτελικο της, όπως κ 1η στους onsite δημοσιογραφους.

      Απάντηση
      • Γελάνε και οι πέτρες
        Γελάνε και οι πέτρες says:

        Θα έμπαινα τώρα να κάνω διόρθωση. Μπήκα τώρα με τη φίλη μου τη δημοσιογράφο που δεν είχε ασχοληθεί και επιβεβαιώνω ότι όντως τρέχει ψηφοφορία (που δεν έχει τελειώσει όμως και μάλιστα ΆΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ σήμερα το απόγευμα μόλις και άρα καθαρή εικόνα θα έχουμε από αύριο βράδυ) από ogae μέσω ebu για τους διαπιστευμενους όπου ψηφίζετε τη δεκάδα σας για ημιτελικό α και ημιτελικό β και αγαπημένη συμμετοχή για νικητή. Οπότε ζητώ συγγνώμη για τη διάψευση αλλά και ό,τι μου μετέφερε δημοσιογράφος από Αθήνα και έγραψα πιο πάνω. Όπως μου είπε η δημοσιογράφος όμως που το τσέκαρε τώρα αναλυτικά, η συμμετοχή σας σε αυτά τα poll σας ζητήθηκε μόλις σήμερα το απόγευμα και ως εκ τούτου δεν είχαν όλοι ενημερωθεί.

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Κ παλι γραφεις ανακριβειες…Η ψηφοφορια ξεκινησε το πρωί πρώτον. Δευτερον όταν κατι δεν το γνωριζεις, αφού λες οτι και η φίλη σου δεν γνώριζε, δεν βγαινεις να πεις τις μπουρδρες που ειπες…τριτον η συμμετοχη δεν ειναι μικρη, όπως φαινεται κ απο τις ψήφους. Τεταρτον αφου το τσεκαρεε τωρα νωριτερα τι μπήκες να γράψεις κ τέλος δεν φημιζόμαστε για αρθρα με ανακρίβειες.

          Απάντηση
          • Korandy
            Korandy says:

            Μη δίνετε σημασία, έγινε ρεζίλι από μόνος του με αυτά που έγραψε και στην αρχή και μετά ατην απάντηση του

    • Mary
      Mary says:

      Αυτό που κάνεις και κατηγορείς μια ολόκληρη ομάδα για κατι τοσο σοβαρό είναι ιδαιτερως βαρυ και θα ηταν καλο να προσκομισεις στοιχεία, εαν απλα εκτοξευεις ψευτικες φημες, μη το κάνεις. Οι ανθρωποι του site εβαλαν και δυο φωτογραφιες τουλαχιστον, εσυ εχεις καποιο στοιχειο να μας δώσεις?Να μιλας με στοιχεία.

      Απάντηση
  8. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Μήπως οι περισσοτεροι On-site δημοσιογράφοι ειναι Ολλανδοί που στηρίζουν τη Στεφανία σαν να εκπροσωπει την Ολλανδία?

    Απάντηση
  9. Takis
    Takis says:

    Δε θέλω να φανώ κάπως αν και σχολιάστηκε και από άλλους, αλλά γιατί Macedonia;
    Παλιότερα να δεχτούμε ότι το ζήτημα ήταν σε εκκρεμότητα (που και το FYROM δηλαδή μπορεί να ήταν προσωρινό αλλά ήταν επίσημο επομένως και ούτε τοτε τυπικά θα έπρεπε να γίνεται αυτό) αλλά τώρα έχουμε οριστικό όνομα συμφωνημένο και επίσημο το οποίο είναι North Macedonia. Δεν μπορεί κάποιος να στείλει σε αυτούς που φτιάχνουν τον πίνακα οτι αυτό θα πρέπει να διορθωθεί;

    Απάντηση
  10. Lena
    Lena says:

    Και έτσι να είναι και να είμαστε τελευταίοι στην “πραγματική ψηφοφορία” που είναι το πρόβλημα σας. Αν ψήφισαν οι Έλληνες αν ψήφησαν οι ολλανδοι. Εξάλλου μια μερίδα ανθρώπων είναι οι δημοσιογράφοι δεν είναι ούτε όλος ο πληθυσμός που ψηφίζει ούτε είναι οι επιτροπές, δεν έχει να λέει κάτι αυτό. Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι κάθε φορά τρώγεστε με τα ρούχα σας και εδώ και στον ogae και στο infe. Όλο κάτι σας φταίει..το τραγούδι, ο καλλιτέχνης, τα ρούχα η σκηνή, ο ένας και άλλος. Πείτε και μια χρονιά Καλή Επιτυχία στη Ελλάδα… Και αφήστε επιτέλους τις μαλακιες…

    Απάντηση
    • Stavros
      Stavros says:

      Πες τα! Μας ζαλισαν μηνες τωρα μα η στεφανια δεν γραφει καλα, μα τα εφε δεν ειναι σωστα, μα ο ταδε στο ΥΤ ειπε οτι δεν του αρεσε, μα τα στοιχηματα μας ριχνουν μα μα μα…ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ τον διαγωνισμό και ταμειο την επομενη εβδομαδα.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *