Eurovision 2021: Η πρώτη τεχνική πρόβα του Αζερμπαϊτζάν!

Μία από τις σχετικά νέες χώρες του διαγωνισμού, αλλά μετρώντας ήδη μία νίκη και αρκετά πλασαρίσματα στη δεκάδα, το Αζερμπαϊτζάν θα προσπαθήσει και φέτος να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα. Η Efendi έχει συμμετάσχει σε αρκετά talent shows και μετά την ακύρωση του περσινού διαγωνισμού Eurovision 2020 επιστρέφει και φέτος με το τραγούδι Mata Hari.

Η πρόβα

Η Efendi περιβάλλεται από 4 χορεύτριες. Τα ρούχα είναι αποκαλυπτικά και έχουν μια αισθητική αρχών 20ου αιώνα. Στο φόντο βλέπουμε μερικά δείγματα ασιατικής-ισλαμικής τέχνης καθώς και μία κόμπρα μέσα σε μία χρυσή σφαίρα! Φωνητικά είναι ικανοποιητική, στον χορό θέλει λίγο περισσότερο συγχρονισμό. Είναι σχεδόν σίγουρο όμως ότι το τραγούδι θα ξεσηκώσει!

https://www.youtube.com/watch?v=If2qg-vCbFc

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το τραγούδι ποτέ δεν μου άρεσε το θεωρώ πολύ φασαριόζικο και κακό εθνικ-ποπ, το “adrenalina” κερδίζει στην μάχη των εθνοποπ.
    Στα σε όσα είδαμε από την πρόβα, μου αρέσουν οι αποχρώσεις στο background, το κάνουν κάπως μυστηριώδες. Όμως , το ενδυματολογικό το χαλάει πολύ, δεν μπορείς να συνδυάζεις τέτοια ρούχα με έναν τέτοιο ήχο και παρουσίαση που θυμίζει Ανατολή. Η Efendi καλή φωνητικά αλλά τελείως ξυλάγγουρο και την “καπελώνουν” οι χορεύτριες. Σε ένα σημείο της χορογραφίας μάλιστα(και σιγά την πολύπλοκη χορογραφία δηλαδή) είναι και τελείως ασυγχρόνιστη. Θα έλεγα ότι κουτσά στραβά θα προκριθεί αν και προσωπικά ακόμα και αν αποκλειστεί, δεν θα εκπλαγώ. Στον τελικό όμως θεωρώ ότι ταβάνι είναι η 15η θέση. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. C.G
    C.G says:

    Ρε κάποιες δεν τις αναγνωρίζω από τα βιντεο κλιπ τους. Αμα μου λέγατε ποια ειναι αυτή θα έλεγα δεν την ξέρω. Το ίδιο και με με την Roxen από την Ρουμανία. Μιλάω εμφανισιακά.

    Μου αρέσει το μπαγκράου από αυτά τα λίγα που βλέπω στις φωτο και στο βιντεο. Η Κλεοπάτρα δεν βλέπω να το εχεί σκηνικά. Σαν να την καταπίνει η σκηνή. Διάλεξε και ψηλότερες της χορεύτριες και κάπως δεν αναδεικνύεται η ίδια. Και λίγο άγαρμπη κινησιολογικά. Από αυτά ξαναλέω τα λιγα δευτερόλεπτα μιας πρόβας. Τηλεοπτικά μπορεί να το κλέβουν.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *