Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα της Ιρλανδίας!

Τελευταία πρόβα για σήμερα, η Ιρλανδία με το Maps της Lesley Roy! Τη φετινή συμμετοχή της βασίλισσας της Eurovision, Ιρλανδίας, έχει αναλάβει ο Fredrik “Benke” Rydman, ο άνθρωπος πίσω από την παρουσίαση του Heroes του Måns Zelmerlöw στη Βιέννη το 2015! Η τραγουδίστρια είναι έμπειρη και μετράει ήδη μερικές επιτυχίες στο ενεργητικό της, μεταξύ αυτών δύο single που κατάφεραν να μπουν στο αμερικάνικο billboard chart.

Η πρόβα

Βλέπουμε την Lesley με πράσινο ρούχο και ξυπόλητη. Το εύρημα είναι σαν να βρίσκεται μέσα σε ένα βιβλίο με τοπία. Βλέπουμε δέντρα, σπηλιές και σελίδες βιβλίων που ξεφυλλίζονται. Φωνητικά λίγο δυσκολεύεται. Γενικά η Ιρλανδία μάλλον θα δυσκολευτεί αρκετά να προκριθεί.

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Benedictos
    Benedictos says:

    Κάποια σχόλια σε sites με τις πρόβες επαναφέρουν πάλι σήμερα το θέμα της σκηνικής παρουσίας που έβλεπε ο υπεύθυνος σε ένα γυμναστήριο της Ευρωοης και εντυπωσιάστηκε και ότι τελικά ήταν της Ιρλανδιας. Δεν ήταν της Ελλάδας? τι ισχύει τελικά?

    Απάντηση
        • Miltos
          Miltos says:

          Ότι η χώρα με την εντυπωσιακή και πρωτότυπη σκηνική παρουσία είναι η Ελλάδα. Έχουν κάνει και τα παιδιά σχετικό άρθρο και μάλιστα το είπε ο Twan van de Nieuwenhuijzen επικεφαλής οργανωτικής επιτροπής για την φετινή ESC. Η Katja Zwart απλά επιβεβαίωσε ότι είναι η χώρα μας.

          Απάντηση
    • Γιώργος Eurovision
      Γιώργος Eurovision says:

      Άμα είναι εντυπωσιακό ένα βιβλίο που βγάζει τοπία όπως περίπου έκανε η Καλομοίρα τότε δεν ξέρω πραγματικά ποσό χειρότερες είναι οι υπόλοιπες συμμετοχές, όχι ότι η Ιρλανδία ήταν κακή αλλά σίγουρα όχι τόσο εντυπωσιακή

      Απάντηση
    • Jørgen
      Jørgen says:

      Δεν νομίζω να ήταν της Ιρλανδίας επειδή ναι μεν είναι δημιουργική η παρουσίαση τους αλλά δεν βλέπω να έχει κανένα τεχνικό ρίσκο

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Σαν τραγουδι είναι οκ, αρκετά ευχάριστο έχω όμως περιέργεια να δω πως γράφει αυτό με τα βιβλία στη τηλεόραση. Τα φωνητικά ήταν αξιοπρεπή αλλά μια βελτίωση χρειάζεται. Νομίζω όμως η κατάσταση για την Ιρλανδία είναι πολύ οριακή ή θα προκριθεί τελείως οριακά ή θα μείνει εκτός ως 12η-13η. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
    • gogos
      gogos says:

      Από το λίγο που είδα (από το live στο youtube των “Eurovision Buddies”) φαίνεται πολύ προσεγμένη και ωραία η παρουσίαση!

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Μακάρι γιατί από ένα πλάνο μόνο φαίνεται κάπως μπερδεμένο αλλά αρκετά ενδιαφέρον. Αν όντως γράφει καλά και με μια βελτίωση στα φωνητικά τότε νομίζω ότι η Ιρλανδία μπορεί να προκριθεί.

        Απάντηση
  3. C.G
    C.G says:

    Μια συμμετοχή από αυτές που σκηνικά στήθηκαν 100% για το τηλεοπτικό κοινό με αυτούς που είναι στο στάδιο να βλέπουν μια τραγουδιστρια να κάνει επι τόπου τρέξιμο για 3 λεπτά και να αναρωτιούνται γουατς γκόινγκ ον. Αν δεν δούμε πως αυτό απεικονίζεται στην τηλεόραση δεν μπορούμε να έχουμε άποψη.

    Υ.Γ Αν δεν κάνω λάθος είχαν πει ότι η Ελλάδα είναι αυτή με τις πρόβες στο γυμναστήριο κτλ κτλ. οπότε δεν χωρά παρερμηνειών το ¨΄ηταν η Ελλάδα”. Επίσης τι σχέση είχε η κατασκευή της Καλομοίρας το 2008 με ένα βιβλίο που άνοιγε με όλα αυτά τα σύγχρονα εφέ που έχουν προστεθει τα τελευταια χρόνια;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *