Eurovision 2021: Πρώτη τεχνική πρόβα του Άγιου Μαρίνου!

Την αυλαία της τρίτης μέρας των προβών δεν ανοίγει άλλη από την Senhit, εκπροσωπώντας τον Άγιο Μαρίνο με το τραγούδι Adrenalina.  Η Senhit αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην πρόσφατη ιστορία του Διαγωνισμού, καθώς δεν παύει να διασκευάζει παλαιότερες συμμετοχές του διαγωνισμούς και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους Eurofans, οι οποίοι και την λατρεύουν. Εκπροσώπησε ξανά τον Άγιο Μαρίνο το 2011 χωρίς να καταφέρει να προκριθεί. Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού εμφανίστηκε o πασίγνωστος ράπερ, FloRida.

Η πρόβα

Η Senhit φοράει ένα μαύρο outfit με φτερά, αρκετά απλό σε σχέση με αυτά αυτά που μας έχει συνηθίσει. Η ίδια είναι πολύ δυναμική και φαίνεται να το ευχαριστιέται. Η σκηνική παρουσία μοιάζει αρκετά με του βίντεο κλιπ και συνοδεύεται από τέσσερις χορευτές και έναν ράπερ, ο οποίος δεν είναι ο FloRida. Στα LED βέβαια φαίνεται να γράφει FloRida, οπότε ίσως τον δούμε στην σκηνή την τελική βραδιά. Στην αρχή η δράση εξελίσσεται σε μία πλατφόρμα με props στην Senhit, ενώ προς το τέλος πετάγονται φωτιές. Φωνητικά είναι σωστή και έλαβε μεγάλο χειροκρότημα στο press center.

https://www.youtube.com/watch?v=P55D9kYDqdk&ab_channel=EurovisionSongContest

EBU / ANDRES PUTTING (eurovision.tv)

EBU / ANDRES PUTTING (eurovision.tv)

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *