Ελλάδα: Ανανεώθηκε η θητεία της Δώρας Χειράκη στην Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας της ΕΡΤ!

Μια ευχάριστη είδηση τόσο για εμάς που ασχολούμαστε με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, όσο και για την ΕΡΤ θεωρούμε γενικότερα, αναρτήθηκε στην Διαύγεια. Η θητεία της Δώρας Χειράκη στην θέση της Διευθύντριας Εταιρικής Επικοινωνίας της εταιρείας, ανανεώθηκε και έτσι παραμένει αυτή, η οποία προΐσταται σε όλα όσα έχουν να κάνουν με το project Eurovision στην χώρα μας.

Σας υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με το οργανόγραμμα της ΕΡΤ, στην διεύθυνση εταιρικής επικοινωνίας, υπάγονται και οι διεθνείς σχέσεις ως τμήμα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλα όσα αφορούν την σχέση της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης με την EBU, την συμμετοχή στους διαγωνισμούς της Eurovision κλπ, διευθετούνται από την διεύθυνση στην οποία συνεχίζει να προΐσταται η Δώρα Χειράκη.

Η εξέλιξη αυτή φυσικά είναι πολύ σημαντική, καθώς η ομάδα που ήταν υπεύθυνη στην ΕΡΤ για τον φετινό διαγωνισμό, θα παραμείνει ίδια και στην Eurovision 2022. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία μας και στον επόμενο διαγωνισμό.

Εμείς ως Eurovisionfun ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πολυδιάστατο έργο της Δώρας Χειράκη στην ΕΡΤ και ιδιαιτέρως σε όλα όσα σχετίζονται με την συμμετοχή μας στον διαγωνισμό της Eurovision!

Πηγή: Διαύγεια
2 ΣΧΟΛΙΑ
 1. Manos
  Manos says:

  Πολυ ευχάριστα νέα για την ελληνική συμμετοχή. Μια σταθερή ομάδα που δεν αλλάζει είναι το βασικό για την επιτυχία. Χαράς ευαγγέλια για τους υγιείς fan κ άσχημα τα μαντάτα για όσους ονειρεύονται panik records κλπ. Φαντάζομαι και την δική σας χαρά!

  Απάντηση
  • Giannis Argyriou
   Giannis Argyriou says:

   Πραγματικά πολύ ευχάριστα νέα για εμάς τους φανς. Η Δώρα αγαπά πολύ το διαγωνισμό κ μοναδικό της μέλημα είναι η επιτυχία μας σε αυτόν. Όσο αφορά τώρα την dream team είχα την χαρά να τους συναντησω στην σύντομη επίσκεψη μου στην Αθήνα κ ετοιμάζουν πολύ ωραία πράγματα…τόσο για το εσωτερικό, όσο κ για το εξωτερικό.

   Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *