Ελλάδα: Τι ετοιμάζει η Καλομοίρα; ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Έντονη κινητικότητα επιδεικνύει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Καλομοίρα, η οποία το διάστημα αυτό περνά τις διακοπές της στην Ελλάδα, με τον σύζυγο, τα παιδιά της, αλλά και φίλους της. Σχετίζεται όλη αυτή η δραστηριοποίηση, εν μέσω θέρους μάλιστα, με μία πιθανή διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2022;

Επιστρέφει στα μουσικά πράγματα η Καλομοίρα!

Πριν λίγες ώρες η Καλομοίρα ανανέωσε την φωτογραφία εξωφύλλου στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης της, κάτι πολύ παράξενο φυσικά για το χρονικό σημείο στο οποίο βρισκόμαστε.

Η αλήθεια είναι ότι η Καλομοίρα βρίσκεται εδώ και καιρό στην Ελλάδα, ενώ δεν πέρασαν απαρατήρητες και κάποιες συναντήσεις που πραγματοποίησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα με τους συνεργάτες της στην Heaven, με τους οποίους από τα πρώτα βήματα της καριέρας της διατηρεί πολύ καλές επαγγελματικές, αλλά και φιλικές σχέσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalomira (@itskalomira)

Έχει σχέση αυτή η επιστροφή της με την Eurovision 2022;

Φυσικά η πρώτη σκέψη όλων είναι αν η καλλιτεχνική επαναδραστηριοποίηση της Καλομοίρας, έχει σχέση μία ενδεχόμενη ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022.

Είναι γνωστό, το έχει εξάλλου αποκαλύψει και η ίδια, πως είχε κάνει κάποιες συζητήσεις με το ΡΙΚ προκειμένου να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό. Η πανδημία όμως δεν της έδωσε μεγάλα περιθώρια να δώσει θετική απάντηση, αφού τα όποια ταξίδια από τις ΗΠΑ στις οποίες διαμένει με την οικογένειά της, ήταν σχεδόν απαγορευτικά. Η ίδια δήλωσε τότε:

Ήταν ρίσκο με τον κορωνοϊό να ταξιδεύω με τα παιδιά. Εκεί έβαλα φρένο. 

Το 2022 όμως είναι μια νέα χρονιά και η Καλομοίρα βρίσκεται όλο και περισσότερο στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον της για την Eurovision όπως έχει πει κατά καιρούς εξάλλου, παραμένει δεδομένο και θα ήθελε να βρεθεί ξανά στην σκηνή του διαγωνισμού.

Ναι θα πήγαινα στο μέλλον στην Eurovision. Τα παιδιά πλέον έχουν μεγαλώσει. Θα ήθελα τα παιδιά μου να με δουν στη σκηνή. Δεν έχουν καταλάβει ότι είμαι τραγουδίστρια. Με ρώταγαν γιατί μου παίρνουν συνέντευξη. 

Πόσο πιθανό είναι να δούμε την Καλομοίρα στην Eurovision 2022;

Πάμε τώρα στο κρίσιμο ερώτημα. Είναι πιθανό να δούμε την Καλομοίρα να εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα; Η ίδια το επιθυμεί πολύ, την ίδια όμως επιθυμία μοιράζεται και η δισκογραφική της εταιρεία Heaven. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, η Heaven ετοιμάζει συγκεκριμένη πρόταση προκειμένου να την καταθέσει στην ΕΡΤ, σε σχετικά σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα.

Αυτό φυσικά από μόνο του δεν είναι αρκετό, προκειμένου να φέρει την γλυκύτατη Καλομοίρα και πάλι στον διαγωνισμό. Η ΕΡΤ θα πρέπει να ανακοινώσει τον τρόπο, όπου θα επιλεγεί ο καλλιτέχνης και το τραγούδι μας για την Eurovision 2022, ενώ φυσικά θα πρέπει και η πρόταση της Καλομοίρας, να πείσει τους ιθύνοντες της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, πως θα φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στην Ιταλία.

Το ενδιαφέρον από όλες τις δισκογραφικές εταιρείες, μετά την φετινή δέκατη θέση της Stefania και του τρόπου που διαχειρίστηκε η ΕΡΤ το Eurovision project, έχει ευλόγως αυξηθεί και η Καλομοίρα δεν είναι η μόνη που προετοιμάζεται ….

Πάντως δεν είναι τυχαίο, πως ακόμη και στην γιορτή της Καλομοίρας πριν λίγες ημέρες, η Heaven έσπευσε να μας υπενθυμίσει το Secret Combination μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα, το τραγούδι δηλαδή με το οποίο το 2008 η 23χρονη τότε ερμηνεύτρια, μας χάρισε την τρίτη θέση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalomira (@itskalomira)

Πως βλέπετε την ενδεχόμενη επιστροφή της Καλομοίρας στον διαγωνισμό; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsApp για ακόμη πιο άμεση ενημέρωση και ατελείωτες Eurovision συζητήσεις! Κάντε κλικ ΕΔΩ.

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ψιλόαναμενομενο ότι θα ήταν εκείνη η πρώην εκπρόσωπος που ήδη έκανε κρούση στην ΕΡΤ. Κάθε χρόνο ακούγεται το όνομα της λίγο πολύ και φέτος άρχισε από πολύ νωρίς η “φήμη”… Αν έχει το κατάλληλο και καλοδουλεμένο τραγούδι ας πάει, αλλιώς όχι.

    Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Δεν αναφερομουν στο δικό σας site.
        Απλώς φέτος ένα σουσουρο γύρω από το ονομαυτης είχε αρχίσει λίγες μέρες μόλις μετά το πέρας του φετινού διαγωνισμού. Σε συνδυασμό με ένα δικό σας άρθρο περί “πρώην εκπροσώπου που έκανε κρούση” υπέθεσα-οπως και πολλοί- ότι ίσως να είναι η Καλομοίρα. Τώρα που έγινε “πιο επίσημο” καλά κάνετε και το γράφεται σαν γεγονός και όχι σαν φήμη όπως δυστυχώς έκαναν αλλα site τα προηγούμενα χρόνια.

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Σαφέστατα … ειδικά το 2019 δεν ειχε καμία σχέση με την πραγματικότητα τα όσα γράφονταν τοτε. Φέτος η ίδια θέλει πολύ κ καταβάλει μια προσπάθεια για αυτό. Πέρσι της έγινε η πρόταση από την Κύπρο, αλλα δεν προχώρησε. Να δούμε φέτος τι εξελιξεις θα έχουμε στο ζήτημα.

          Απάντηση
          • Kp
            Kp says:

            Κάθε χρόνο της κάνουν πρόταση. Νομίζω ανήκει στην λίστα που έχουν και την Παπαρίζου και τους κάνουνε πρόταση. Πάντως η ίδια σε συνέντευξη (όταν είχε έρθει για το Madwalk) είχε πει πως της είχε γίνει επίσημη πρόταση από ΕΡΤ και την απέρριψε…

  2. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Θα ήθελα να την ξαναδώ αλλά μόνο με ένα πολύ καλό τραγούδι, κατάλληλο για την Καλομοίρα με staging που “ταιριάζει” στο 2022 και όχι στο 2008. Αν το τραγούδι και το staging είναι έτσι όπως τα είπα τότε θα τα πάει πολύ καλά!

    Απάντηση
  3. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Δεν αντέχω την υπερβολικά έρρινη φωνή της και δεν τη θέλω με τίποτα ξανά στη γιουροβίζιον γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα πάει με άλλο ένα σαχλοπόπ τραγουδάκι.
    Κατά τα άλλα, συμπαθέστατη.

    Απάντηση
  4. Benedictos
    Benedictos says:

    Επουδενί δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο θα θέλει κάποιος να μας εκπροσωπήσει η Καλομοίρα εν έχει 2022. Ναι, το 2008 ήταν μια καταπληκτική συμμέτοχη. Σαχλοποπ ελεγαν το τραγούδι της, οι ξένοι την κορόιδευαν και την έλεγαν Μίνι Μαους λόγω της φωνής αλλά βγηκε νέο κοριτσάκι στη σκηνή και τα έδωσε όλα και έπεισε και τον πλέον δύσπιστο. Ήρθε απτό πουθενά και σαρωσε και όλοι πιστέψαμε έστω και για λίγο κατα τη διάρκεια της ψηφοφορίας ότι πάμε ακόμα και για πρωτια. Τηρουμένων των αναλογιών, ήταν ένα πρόδρομο φαινόμενο Φουρειρα εκείνα τα χρόνια και χάρη στο κορίτσι αυτό κρατάμε μια εξαιρετική και αξιοπρεπέστατη τρίτη θέση για τη χώρα μας. Πλέον όμως έχουν περάσει 13 χρόνια. Ούτε τη φρεσκάδα έχει που έχει τοτε αλλά το κυριότερο είναι ότι απέχει χρόνια από τη δισκογραφία και κανείς δεν ξέρει τι εκπροσωπεί μουσικά τώρα. Ποπ, μιντ τέμπο, μπαλάντα? Από τους υπόλοιπους υποψήφιους που έχετε παρουσιάσει κατα καιρούς, πάνω κάτω ξέρουμε τι να περιμένουμε, ξέρουμε τι έχει τραγουδήσει ο καθένας τα τελευταία 1-2 χρόνια και είμαστε υποψιασμένοι. Από την Καλομοίρα όμως τι? Δεν νομίζω ότι είναι και η πιο σοφή επιλογή να δώσουμε το χρίσμα σε μια καλλιτέχνη που έχει να πιάσει μικρόφωνο και να πείσει για τη μουσική της αισθητικη καμία δεκαετία. Ναι, αν υπάρχει το νικητήριο τραγούδι σε κάποιο συρτάρι της δισκογραφικής της οκ (απειροελάχιστες πιθανότητες βέβαια αλλά οκ), αλλά και πάλι γιατί να δοθεί στην Καλομαιρα και όχι σε μια ερμηνεύτρια που έχει μεγαλύτερη δυναμικη? Όσο και αν την εκτιμώ, ειλικρινά δεν κατανοώ τι δουλειά έχει το 2022.

    Απάντηση
  5. esc1234
    esc1234 says:

    Άλλη μια τραγουδιστρια που ζούσε στην Αμερική είχε να πιάσει χρόνια το μικρόφωνο εκπροσώπησε την Ελλάδα και όλοι ξέρουμε πως πήγε αυτό. Όταν δεν έχεις ενεργή καριέρα και θες να την επαναφέρεις μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους είναι συνταγή καταδικασμενη.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *