Τα παραγιουροβιζιονικά: Αυξάνονται και πληθύνονται οι μνηστήρες για την ελληνική εκπροσώπηση!

Καλοκαίρι εξελίξεων και διεργασιών είναι το φετινό για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022, περισσότερο από ποτέ, θυμίζοντας μας σε επίπεδο ενδιαφέροντος, ίσως μόνο την χρυσή δεκαετία της χώρας μας στον διαγωνισμό, μετά το 2000.

  • Μετά λοιπόν τα όσα διαβάσατε σε σχετικά μας άρθρα, για το ενδιαφέρον καλλιτεχνών από όλες τις δισκογραφικές εταιρείες, τις εξελίξεις με την Καλομοίρα, είδηση που ήδη έχει κάνει τον γύρο της Eurovision bubble, αλλά και την Amanda που είναι στο studio προετοιμάζοντας και αυτή την πρόταση της, νέος μνηστήρας εμφανίστηκε …
  • Η νίκη των Maneskin με ένα ροκ τραγούδι φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη και στους καλλιτέχνες της ροκ σκηνής στην Ελλάδα και έτσι σημαντικός παράγοντας του χώρου αυτού, ενδιαφέρεται επίσης για την ελληνική εκπροσώπηση.
  • Η αλήθεια είναι πως για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια έχουμε τόση κινητικότητα στην Ελλάδα και αντίστοιχα τέτοια ηρεμία στην Κύπρο. Κάθε χρόνο συνέβαινε το αντίθετο, αφού μέσα στο καλοκαίρι είχαμε τον έναν καλλιτέχνη μετά τον άλλον να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο και στην χώρα μας επικρατούσε ηρεμία.
  • Τα παραπάνω δείχνουν πόσο σημαντική ήταν η δέκατη θέση της Stefania και η αντιμετώπιση του project από την ΕΡΤ, καθώς η απρόσμενη 16η θέση για την Έλενα Τσαγκρινού και το ΡΙΚ.
  • Πάντως στην Αγία Παρασκευή δεν βιάζονται και σχεδιάζουν και για το 2022 προσεχτικά τα επόμενα βήματα τους, σκοπεύοντας να κάνουν τις πρώτες ανακοινώσεις στα τέλη Σεπτεμβρίου. Στόχος και αυτή την φορά θα είναι η χώρα να εκπροσωπηθεί από έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη και ένα τραγούδι, ανεξαρτήτου ύφους και στυλ, που θα φέρει την Ελλάδα και πάλι στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
  • Ούτε η δημοφιλία, αλλά ούτε τα σχόλια των fans, είναι αυτά που θα καθορίσουν τις αποφάσεις της ΕΡΤ, που μετά την φετινή δικαίωση των επιλογών της, θα επιχειρήσει να κλείσει στόματα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στο Eurovision 2022!

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ελπίζω να γίνουν σωστές επιλογές και φέτος, αλλά σχόλια τύπου “θα επιχειρήσει να κλείσει στόματα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.” είναι βαρυγδουπα κατά την γνώμη μου.
    Ας είναι και αυτή η χρονιά οργανωμένη και επιτυχημένη χωρίς βιαστικές κινήσεις!
    ΥΓ: ούτε εγώ θα ήθελα κάτι ροκ, νομίζω θα πηξουμε φέτος, ή εκτός κι αν είναι κάτι καλό.

    Απάντηση
    • Διονύσης
      Διονύσης says:

      AN ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ EUROVISION. ΑΛΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΡΙΑ.

      Απάντηση
      • Ακ
        Ακ says:

        Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα πάει αλλά θα ήταν μια αξιόλογη επιλογή και θα ήταν κάτι το διαφορετικό.εγω θα ήθελα να γίνει ο διαγωνισμός στην πατρα που βολεύει καλύτερα για εμένα

        Απάντηση
        • Benedictos
          Benedictos says:

          Ναι βέβαια, μιας και ως γνωστόν η Πάτρα διαθέτει κλειστά στάδια διεθνών προδιαγραφών και μάλιστα χωρητικότητας 10.000+, όποτε γιατί όχι.

          Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *