Ιταλία: Υποψήφιοι στα βραβεία MTV Europe οι Måneskin

Πρώτα κέρδισαν τις καρδιές όλης της υφηλίου μετά τη νίκη τους στη Eurovision. Σειρά τώρα έχουν τα Ευρωπαϊκά Μουσικά Βραβεία του MTV, με τους Måneskin να είναι υποψήφιοι σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες στα Όσκαρ της ευρωπαϊκής μουσικής. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό επίτευγμα για το ιταλικό συγκρότημα, μιας και τα ΕΜΑ είναι κατά βάση βορειοαμερικανοκρατούμενα.

Οι μεγάλοι νικητές της Eurovision 2021 είναι υποψήφιοι σε τρεις κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία είναι εκείνη του καλύτερου ροκ συγκροτήματος. Οι Ιταλοί stars είναι συνύποψηφιοι με “ιερά τέρατα” της παγκόσμιας ροκ σκηνής. Οι αντίπαλοί τους είναι οι Coldplay, οι Foo Fighters, οι Imagine Dragons, οι Kings of Leon και οι Killers.

Και μόνο το γεγονός πως το όνομα των Måneskin βρίσκεται μαζί με εκείνα τόσο σημαντικών ροκ συγκροτημάτων είναι ενδεικτικό της επίδρασης που είχε η Eurovision στην αύξηση της δημοφιλίας των Ιταλών.

Εκτός από την κατηγορία του καλύτερου ροκ συγκροτήματος, οι Måneskin είναι υποψήφιοι και σε εκείνη της καλύτερης μπάντας για τη χρονιά που πέρασε, ανεξαρτήτως είδους. Στην κατηγορία αυτή καλούνται να αντιμετωπίσουν ονόματα όπως εκείνα των BTS, των Imagine Dragons, των Jonas Brothers, των Little Mix και των Silk Sonic.

Τέλος, οι θριαμβευτές του 65ου Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision είναι υποψήφιοι στην κατηγορία του καλύτερου ιταλικού τραγουδιού. Το “I Wanna Be Your Slave” θεωρείται ως το μεγάλο φαβορί ανάμεσα στα υπόλοιπα υποψήφια τραγούδια της ιταλικής μουσικής σκήνης.

https://www.youtube.com/watch?v=RVH5dn1cxAQ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *