Ιταλία: Έξι πρώην νικητές του Sanremo επιστρέφουν | Ποια μεγάλα αστέρια θα δούμε στο επόμενο φεστιβάλ;

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι ο Amadeus να μας αποκαλύψει τους 22 καλλιτέχνες της Campioni κατηγορίας του Sanremo 2022. Τα ονόματα που ακούγονται πως θα λάβουν μέρος στην προσεχή έκδοση του ιστορικού ιταλικού φεστιβάλ, είναι πράγματι πρωταθλητές και προμηνύουν ένα συναρπαστικό Sanremo.

To ReviewiamoMusica είναι η ιστοσελίδα που από το 2018 καταφέρνει πάντοτε να πέσει πιο κοντά στην τελική λίστα συμμετεχόντων. Δεν αναφέρει απλά τους καλλιτέχνες που φημολογούνται, αλλά σε live χρόνο όπως δηλαδή γίνεται με τις δημοσκοπήσεις, αποτυπώνει και το ποσοστό πιθανότητας που ισχύει για κάθε καλλιτέχνη ξεχωριστά! Αναλυτικότερα:

1. Elisa
2. Rkomi
3. Achille Lauro
4. Emma
5. Aka 7even
6. Boomdabash
7. Rettore e Ditonellapiaga
8. Eugenio In Via Di Gioia con Elio
9. Marco Masini
10. Fabrizio Moro
11. Mahmood
12. Irama
13. Giusy Ferreri
14. Noemi
15. Mara Sattei
16. Venerus
17. Dente
18. Ariete
19. Psicologi
20. Sangiovanni
21. Massimo Pericolo
22. Gianni Morandi

Έξι πρώην νικητές επιστρέφουν

Λιγότερο από τρεις εβδομάδες λοιπόν απομένουν για την επίσημη ανακοίνωση του καστ των 22 καλλιτεχνών του Φεστιβάλ του Sanremo 2022. Στα 22 ονόματα που θα ανακοινώσει ο Amadeus στις 15 Δεκεμβρίου, θα προστεθούν οι δύο νικητές του Sanremo Giovani.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θεωρείται πλέον σχεδόν σίγουρη η συμμετοχή της, είναι η Elisa. Είκοσι ένα χρόνια μετά τη μοναδική και επιτυχημένη συμμετοχή της, η Elisa φαίνεται πως βρήκε την επιθυμία να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Η συμμετοχή είναι πολύ σημαντική, αφού θα ανοίξει το δρόμο και σε άλλους superstar της χώρας να δηλώσουν συμμετοχή στο μέλλον.

Μια άλλη εντυπωσιακή επιστροφή θα μπορούσε να είναι αυτή της Emma , δέκα χρόνια μετά τη νίκη της επιστρέφει, με στόχο και αυτή την φορά την νίκη .

Αυτοί όμως δεν είναι οι μόνοι πρώην νικητές που επιστρέφουν, σύμφωνα τουλάχιστον με την υπάρχουσα φημολογία. Οι Mahmood, Fabrizio Moro και Marco Masini, αμφότεροι πρώην νικητές ανεβάζουν τον ανταγωνισμό στα ύψη!

Αν νομίζετε πως εδώ ξεμπερδέψαμε με τους eurostars, απλά κάνετε λάθος! Στην λίστα υπάρχει και ο Gianni Morandi, νικητής επίσης του Φεστιβάλ του Sanremo και εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovision 1970, καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση.

 

 

Σύμφωνα με τον επίσημο κανονισμό που  εκδόθηκε τις τελευταίες εβδομάδες, κάθε καλλιτέχνης έχει προθεσμία έως την 1η Δεκεμβρίου για να υποβάλει την υποψηφιότητά του, στέλνοντας το αδημοσίευτο κομμάτι του στην επιτροπή υπό την προεδρία του καλλιτεχνικού διευθυντή Amadeus .

Η ανακοίνωση του οριστικού καστ θα γίνει όπως σας είπαμε και παραπάνω, στο περιθώριο τον τελικού του Sanremo Giovani, που είναι προγραμματισμένος για τις 15 Δεκεμβρίου στην prime time στο Rai Uno .

Το Sanremo 2022 θα διεξαχθεί στο Teatro Ariston της μικρής πόλης της Λιγουρίας Σανρέμο, από τη 1 έως και τις 5 Φεβρουαρίου. Ο νικητής θα έχει και τη δυνατότητα (εφόσον το επιθυμεί), να εκπροσωπεί την Ιταλία στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, τον Μάιο στο Τορίνο.

Θα θέλατε κάποιον από τους πρώην νικητές του Sanremo να εκπροσωπήσουν την Ιταλία στην Eurovision 2022; Η επιτυχία των Maneskin άνοιξε την όρεξη σε πολλούς, ποιος όμως θα τους διαδεχθεί;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ιταλική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. Τina
    Τina says:

    Ελπιζω οποιο προσωπο επιλεγει να τερματισει σε μια καλη θεση στον βαθμολογικο πινακα καθως τα τελευταια χρονια οι χωρες που εχουν κερδισει τον διαγωνισμο δεν τα εχουν παει καλα στην τελικη καταταξη.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *