Σουηδία: Niello και William Segerdahl, νέα ονόματα στο Melodifestivalen 2022!

H Aftonbladet, πρίν λίγο, αποκάλυψε τρία επιπλέον ονόματα για το Melodifestivalen 2022 ανεβάζοντας τον αριθμό στους 17!

Τα νέα ονόματα

Ο 19χρονος William Segerdahl, που συμμετείχε στη Σουηδική εκδοχή του “Idol“, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο διαγωνισμό.

Η πορεία του στο “Idol” το 2018, ήταν εξαιρετική, με πολύ μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό, τερμάτισε τρίτος στο διαγωνισμό και έκτοτε έχει κυκλοφορήσει κάποια singles. Είχε υποβάλλει υποψηφιότητα για συμμετοχή στο Melodifestivalen στο παρελθόν, αλλά δεν είχε καταφέρει να συμμετάσχει ως τώρα.

Μεγαλύτερή του επιτυχία είναι το τραγούδι “Problem“, με δέκα εκατομμύρια streams στο Spotify και το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Ο 34χρονος ράπερ Niklas Grahn, γνωστός με το όνομα Niello, θα είναι επίσης ένας από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό του 2022. Είχε υποβάλλει υποψηφιότητα για συμμετοχή στο Melodifestivalen στο παρελθόν, αλλά ούτε αυτός είχε καταφέρει να συμμετάσχει ως τώρα.

Το 2013 έκανε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι “Legenden” το οποίο είχε πάνω απο 30 εκατομμύρια streams στο Spotify. Έχει κυκλοφορήσει και άλλα τραγούδια, χωρίς κανένα να κάνει αντίστοιχη επιτυχία με το “Legenden”, το οποίο μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Ένα γνώριμο όνομα στο διαγωνισμό του Melodifestivalen, επιστρέφει μετα από τρία χρόνια. Η 36χρονη Faith Kakembo είναι βοηθός αναισθησιολόγου και κατάγεται από το Jönköping. Συμμετείχε στο talent show “P4 next“, φτάνοντας μέχρι τους τελικούς. Στη συνέχεια συμμετέιχε στο Melodifestivalen 2018 με το τραγούδι “Crying Rivers“, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές, αλλά τερμάτισε πέμπτη στον τρίτο ημιτελικό, κάτι που οδήγησε στον αποκλεισμό της. Μπορέιτε να ακούσετε την ερμηνεία της στο Melodifestivalen 2018 με το “Crying Rivers” παρακάτω:

Οι καλλιτέχνες που έχουν ξέρουμε μέχρι στιγμής για το Melodifestivalen 2022:

  1. Robin Bengtsson
  2. Liamoo
  3. Klara Hammarström
  4. Alvaro Estrella
  5. Angelino
  6. Lance Hedman
  7. John Lundvik
  8. Theoz
  9. Malou Prytz
  10. Cazzi Opeia
  11. Medina
  12. Anna Bergendahl
  13. Linda Bengtzing
  14. Tenori
  15. William Segerdahl
  16. Niello
  17. Faith Kakembo

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Melodifestivalen 2022 έχει ως εξής:

  • Ο 1ος Ημιτελικός 5 Φεβρουαρίου
  • Ο 2ος Ημιτελικός 12 Φεβρουαρίου
  • Ο 3ος Ημιτελικός 19 Φεβρουαρίου
  • Ο 4ος Ημιτελικός 26 Φεβρουαρίου
  • Ο 5ος Ημιτελικός 5 Μαρτίου
  • Ο Τελικός 12 Μαρτίου

Ο Oscar Zia θα παρουσιάσει το Melodifestivalen 2022. Επιπλέον, η περιοδεία του φεστιβάλ επιστρέφει, με τον τελικό να πραγματοποιείται στη Στοκχόλμη στο Friends Arena! Μετά την έναρξη στο Μάλμε το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, το Melodifestivalen θα συνεχίσει σε Γκέτεμποργκ, Λινσέπινγκ, Lidköping, Έρνσκελντσβικ και τέλος στη Στοκχόλμη.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: Aftonbladet

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *