Eurovision 2024: Το SVT αποκάλυψε το θέμα των φετινών postcard!

Βρισκόμαστε ήδη σχεδόν στο μέσο των προβών για την Eurovision 2024, και με μια εβδομάδα να μας χωρίζει από τον Διαγωνισμό, το SVT, η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας, αποκάλυψε το θέμα που θα έχουν οι φετινές postcard.

Οι postcard, είναι το εισαγωγικό βίντεο που βλέπουμε πριν από την εμφάνιση της κάθε συμμετοχής και μας παρουσιάζει πληροφορίες για τον καλλιτέχνη, την χώρα καταγωγής του και την διοργανώτρια χώρα.

Oι τηλεθεατές που θα παρακολουθήσουν τον Διαγωνισμό, μπορούν να ανυπομονούν να δούν έναν ολοκαίνουργιο τρόπο με τον οποίο θα τους παρουσιαστούν οι 37 καλλιτέχνες.

Οι Postcards που θα δούμε φέτος πριν την εμφάνιση του κάθε καλλιτέχνη, έχουν σαφώς μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα από ότι άλλες χρονιές, ενώ περιλαμβάνουν πιο προσωπικό χαιρετισμό από τους καλλιτέχνες, αλλά και μία εορταστική πινελιά από το παρελθόν της κάθε χώρας στον Διαγωνισμό.

Ο Per Blankens, τηλεοπτικός παραγωγός στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, μίλησε για το κόνσεπτ των φετινών postcard:
“Για τις postcard φέτος αποφασίσαμε για μια διασκεδαστική πρόκληση. Τι θα γινόταν αν οι καρτ ποστάλ μπορούσαν να σταλούν σε εμάς αντί να ταξιδεύουμε για να σώσουμε το περιβάλλον – και τα χρήματα. Για αυτό το λόγο, ονομάζονται postcard.”

Eκτός από το ότι οι postcard φτιάχτηκαν με πιο πράσινες μεθόδους, μας δείχνουν και περισσότερες πληροφορίες για το μέρος από οποίο ο κάθε καλλιτέχνης έρχεται στο Μάλμε, με τις κάμερες να είναι στα χέρια τους.

«Κάθε ένας από τους Αρχηγούς Αποστολής ανέλαβε να βεβαιωθεί ότι κάθε καλλιτέχνης γύρισε την postcard σε «λειτουργία selfie» με ένα smartphone – όπως έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Η postcard δεν θα παρουσιάσει μόνο τους τραγουδιστές, αλλά και τις χώρες τις οποίες εκπροσωπεί. Και αυτό επεκτείνεται επίσης στο πλαίσιο των πιο αξέχαστων στιγμών των συμμετεχόντων ραδιοτηλεοπτικών φορέων μας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Προσθέσαμε επίσης κάποιαάλλα πράγματα – έναν χάρτη για να δείτε πού βρίσκονται όλες οι χώρες στον κόσμο. Και μετά θέλαμε να γιορτάσουμε την πλούσια και απίστευτη ιστορία του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision προσθέτοντας μερικές προηγούμενες σπουδαίες συμμετοχές από τα αρχεία της Eurovision κάθε χώρας».

Με τις πρόβες να λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στην Malmö Arena, περιμένουμε με ανυπομονησία την επίσημη έναρξη του φετινού Διαγωνισμού, που αναμένεται σε λίγες μέρες!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: eurovision.tv


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *