Ελλάδα: Η Amanda μιλά για το τραγούδι της για την Eurovision 2022!

Με μία ανάρτηση στο Instagram απάντησε πριν από λίγο η εκπρόσωπός μας στην Eurovision 2022, Amanda Georgiadis Tenfjord, σε όσους την ρωτούν για το τραγούδι της, αποκαλύπτοντας πως το έγραψε μαζί με τον Bjørn Helge Gammelsæter και πως είναι ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια που έχει γράψει ως τώρα!

Πολλοί από εσάς με ρωτάτε για το τραγούδι, και δεν μπορώ να πω πολλά ακόμα. Αλλά μπορώ να πω ότι το έγραψα μαζί με τον καταπληκτικό πιανίστα/παραγωγό/φίλο Bjorn Helge. Και είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια που έχω γράψει ως τώρα!!!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενα άρθρα μας, στη σκηνή της Eurovision η Amanda θα παρουσιάσει μία εσωτερική μπαλάντα, που οδηγεί τον ακροατή σε μία έκρηξη συναισθημάτων, η οποία γράφτηκε μετά από τον χωρισμό της με μία μακροχρόνια σχέση.

Φυσικά για όλα τα νέα της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2022 δεν έχετε παρά να παρακολουθείτε σταθερά το Eurovisionfun!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Φημολογείται ότι τίτλος του τραγουδιού είναι το “midnight expressions” ισχύει κάτι τέτοιο; Αν ναι, ακόμα και ο τίτλος ακούγεται ενδιαφέρων…
    Ανυπομονούμε για το τραγούδι σαφώς!

    Απάντηση
  2. Τina
    Τina says:

    Καλυτερα που δεν ειναι αυτος ο τιτλος καλο ειναι να υπαρχει και λιγο σασπενς και να μην τα ξερουμε ολα απο τωρα μαθαμε τον εκπροσωπο τα υπολοιπα οταν ερθει η ωρα τους.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *