Πολωνία: Ο Krystian Ochman φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός!

Παρά τις φήμες που υπήρχαν όλο το προηγούμενο διάστημα και ήθελαν την Daria με το Paranoia να είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την Πολωνία στην Eurovision 2022, μία αρκετά ασφαλής πληροφορία που έχουμε, αναφέρει πως τελικά o Krystian Ochman είναι αυτός που πήρε το χρίσμα.

Πάρα πολλοί fans στην Πολωνία ήθελαν τον Krystian Ochman εκπρόσωπο της χώρας στον διαγωνισμό, ειδικά μετά την νίκη του στο The Voice of Poland, που παρεμπιπτόντως μεταδίδεται στην δημόσια τηλεόραση. Ο ίδιος λίγες ημέρες νωρίτερα επιβεβαίωσε τις φήμες λέγοντας πως έχει στείλει συμμετοχή στην εσωτερική επιλογή που πραγματοποιεί φέτος η TVP.

Πρόσφατα έκανα κάτι με τους ATUT και BLACK HI-FI, ίσως για την Eurovision. […] O Olek Kowalski, ένας μεγάλος παραγωγός, και ειδικός στο να φτιάχνει σύγχρονα κομμάτια, με ρυθμό, με πιο γρήγορο ρυθμό και ωραία μελωδία. Δουλέψαμε μαζί στο στούντιο για να έχουμε ένα κομμάτι κατάλληλο για Eurovision, αλλά να το τραγουδάω μόνος μου.

Οι πληροφορίες που μας ανέφεραν ότι είναι αυτός που έχει επιλεγεί για τον διαγωνισμό, μιλούν επίσης για μία δυναμική μπαλάντα, που αναδεικνύει το εύρος της φωνής του.

Παρότι τα παραπάνω είναι πληροφορίες που δεν μπορούμε μέχρι στιγμής να διασταυρώσουμε και να επιβεβαιώσουμε πλήρως, αποφασίσαμε να σας μεταφέρουμε με επιφύλαξη όλα τα παραπάνω.

Η ανακοίνωση της TVP για τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Πολωνία στην Eurovision 2022 αναμένεται στις 15 Ιανουαρίου.

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *