Φινλανδία: Ακούστε το τρίτο τραγούδι του UMK 2022!

Ο φινλανδικός τηλεοπτικός φορέας YLE κυκλοφόρησε το τρίτο υποψήφιο τραγούδι του UMK, του φινλανδικού εθνικού τελικού για την Eurovision 2022.

Πρόκειται για το Jezebel των γνωστών The Rasmus και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του UMK 2022. Το αναλυτικό πρόγραμμα κυκλοφοριών έχει ως εξής:

  • 13 Ιανουαρίου (Cyan Kicks – Hurricane)
  • 14 Ιανουαρίου (Bess – Ram pam pam)
  • 17 Ιανουαρίου (The Rasmus – Jezebel)
  • 18 Ιανουαρίου (Younghearted – Sun numero)
  • 19 Ιανουαρίου (Olivera – Thank God I’m an Atheist)
  • 20 Ιανουαρίου (Tommi Läntinen – Elämä kantaa mua)
  • 21 Ιανουαρίου (Isaac Sene – Kuuma jäbä)

Ο τελικός του UMK θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το UMK και την συμμετοχή της Φινλανδίας για την Eurovision 2022!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Έχει μια νοσταλγία προηγούμενων δεκαετιών αλλά σαν κάτι να του λείπει. Ενδεχομένως λόγω ονόματος να το επιλέξουν οι Φινλανδοί αλλά δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να πάει στο διαγωνισμό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι ένα καλό κομμάτι. Απλώς εγώ περίμενα κάτι παραπάνω…

    Απάντηση
  2. C.G
    C.G says:

    Αν κάποιος μου έλεγε στις αρχες των 00’s που μεσουρανούσαν οι Rasmus ότι θα διεκδικούσαν κάποια στιγμή την συμμετοχή τους στην Eurovision δεν θα το πίστευα. Έλιωνα τότε τa In the Shadows, Living in a world without you, First day in my life. Όχι δεν πέρασα ποτέ emo φάση όπως ήταν της μόδας τότε αλλά τα τραγούδια τους τα είχα ήχο κλήσης στο Νοκια 3310.
    Στα δικά μας τώρα, το τραγούδι θα μπορούσε να είχε βγει τότε, είναι στο στυλ των τότε επιτυχιών τους κάτι που σε πολλούς θα φανεί παλιακό και σε άλλους νοσταλγικό. Ανήκω στους δεύτερους. Σίγουρα θα τους ψήφιζα στην Γιουροβίζιον αν τους έβλεπα και τους άκουγα στον τελικό με αυτή την συμμετοχή για συναισθηματικούς κυρίως λόγους.

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Μια χαρά τραγούδι. Ή να το πω πιο σωστά το καλύτερο από όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα για τον Φιλανδικό τελικό.
    Ένα ωραίο ποπ-ροκ τραγούδι!

    Απάντηση
  4. eurofan
    eurofan says:

    Λατρεμένοι The Rasmus. Πολύ καλό κομμάτι αλλά όχι αντάξιο των παλιών τους επιτυχιών. Λείπει αυτό το dark στοιχείο που είχαν το In the shadows και το living in a world without you. Μου κάνει λίγο πιο pop-rock. Είναι επαγγελματίες όμως και αν επιλεχθούν θα σκίσουν στη σκηνή την Eurovision. Καλά στο Φινλανδικό τελικό θα γίνει χαμός όταν εμφανιστούν.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *