Μάλτα: Απόψε ο ημιτελικός του MESC 2022!

Η ώρα για την ανάδειξη της συμμετοχής της Μάλτας στη Eurovision 2022 έφτασε. Η νησιωτική χώρα χρησιμοποιεί για πρώτη φορά μετά το 2018 το φορμάτ ενός εθνικού τελικού και διεξάγει φέτος το MESC 2022, μέσω του οποίου θα γίνει η επιλογή του εκπροσώπου της στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

22 καλλιτέχνες θα λάβουν μέρος στη διαδικασία επιλογής του εκπροσώπου της Μάλτας στη Eurovision 2022. Δύο σόου, ο αποψινός τελικός και ο μεθαυριανός τελικός, θα αποφασίσουν τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσουν τη Μάλτα στο Τορίνο.

Συμμετέχοντες

Από τους 22 καλλιτέχνες που συμμετέχουν στον ημιτελικό του MESC 2022, μόλις έξι εξ αυτών δε θα έχουν τη δυνατότητα να τραγουδήσουν και στο μεθαυριανό σόου. Αυτό σημαίνει πως 16 καλλιτέχνες θα προκριθούν από τον αποψινό ημιτελικό.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο αποψινό σόου είναι:

Αξίζει να αναφερθεί πως η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Μάλτας έχει προχωρήσει στην αποκάλυψη μόνο των τραγουδιών που θα “ανοίξουν” και θα “κλείσουν” το σόου και δεν έχει αποκαλύψει ολόκληρη τη σειρά εμφάνισης. Πρώτος στον σημερινό ημιτελικό θα εμφανιστεί ο Aidan Cassar, ένα εκ των φαβορί του MESC. Τον ημιτελικό θα “κλείσει” η Jessica Muscat, η οποία είχε εκπροσωπήσει τον Άγιο Μαρίνο στη Eurovision 2018.

Παρουσιαστές του MESC 2022 είναι η Stephanie Spiteri και ο Quiton Scerri.

Ο ημιτελικός του MESC 2022 αρχίζει στις 22:00 και θα έχει διάρκεια δυόμισι ωρών. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα του TVM, πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Μάλτας στην Eurovision.

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *