ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το American Song Contest στην ΕΡΤ!

Ναι διαβάζετε πάρα πολύ καλά! Η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα και για τα οχτώ σόου του American Song Contest, που ξεκινά στις 22 Μαρτίου και θα μεταδίδεται κάθε εβδομάδα στο NBC.Οι Έλληνες γιουροφαν θα μπούνε σε ρυθμό Eurovision πολύ νωρίτερα από το συνηθισμένο φέτος, αφού η ΕΡΤ τους επιφυλάσσει μία φοβερή έκπληξη. Όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η ελληνική δημόσια τηλεόραση εξασφάλισε και θα μεταδώσει τα οχτώ σόου του πρώτου American Song Contest, που ανοίγει αυλαία σε πολύ λίγες εβδομάδες.

Το American Song Contest θα παρουσιάσουν οι  Snoop Dog και Kelly Clarkson και θα συμμετέχουν οι 50 πολιτείες των ΗΠΑ, οι πέντε υπερπόντιες αμερικανικές κτήσεις και η πρωτεύουσα, Ουάσιγκτον.

Ο διαγωνισμός θα αποτελείται από τρεις γύρους: τα προκριματικά, τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό. Στον μεγάλο τελικό, οι φιναλίστ πολιτείες θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του “καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού” (Best Original Song) των ΗΠΑ.

Οι 56 συμμετέχοντες καλλιτέχνες αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς απομένουν ακριβώς πέντε εβδομάδες μέχρι την έναρξη του American Song Contest.

Όλα τα παραπάνω οι Έλληνες γιούροφαν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, αφού θα μεταδώσει και τις οχτώ εκπομπές. H Ελλάδα προστίθεται στην λίστα των χωρών (Ισλανδία, Σουηδία, Φινλανδία, Ισπανία), που έχουν ήδη ανακοινώσει πως θα μεταδώσουν τον διαγωνισμό.

Πάντως αυτή δεν είναι η μοναδική τηλεοπτική έκπληξη που ετοιμάζει η ΕΡΤ στον δρόμο προς την Eurovision 2022 …


Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Eurovision Greece, για όλα τα νεότερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Christos
    Christos says:

    Πωωωω μας κούφανε η ΕΡΤ!!! Μπράβο!!! Επιτέλους τα τελευταία δύο χρόνια η ΕΡΤ προσπαθεί να δώσει τηλεοπτικό χρόνο σε αυτό το δυνατό προϊόν!!!

    Απάντηση
  2. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Ήθελα να ρωτήσω αν θα έχουμε την ευχέρεια να το παρακολουθούμε ζωντανά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων (Συγνώμη αν το αναφέρατε στο άρθρο και δεν το πρόσεξα).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *