Γερμανία: Συνέντευξη με την Felicia Lu | Από την Eurovision 2017 με ένα τραγούδι για τα κοινωνικά άγχη στο Germany 12 Points! (Video)

Μετά και την ανακοίνωση της συμμετοχής της στον φετινό εθνικό τελικό της Γερμανίας, Germany 12 Points, η Felicia Lu μιλάει αποκλειστικά στο EurovisionFun και τους Απόστολο Μπογιάννο και Αποστόλη Ματάμη.

H Felicia είναι μία εκ των έξι φιναλίστ στον εθνικό τελικό της Γερμανίας για την Eurovision 2022, και θα προσπαθήσει για δεύτερη φορά να εκπροσωπήσει την χώρα της με το τραγούδι “Anxiety”.

 Το 2017 ήταν τελείως διαφορετική η κατάσταση. Ήμουν νεότερη, η όλη διαδικασία ήταν διαφορετική. Μας δόθηκαν και στους 5 δύο έτοιμα τραγούδια και έπρεπε να τα κάνουμε δικά μας. Φέτος έρχομαι με ένα τραγούδι δικό μου που μου ταιριάζει απόλυτα. Και είναι διαφορετική εμπειρία γιατί φέτος θα μπορώ να είμαι ο εαυτός μου ως καλλιτέχνης στη σκηνή. Ενθουσίαστηκα όταν άνοιξαν οι αιτήσεις και κατάλαβα ότι μπορούσα να προσπαθήσω ξανά, οπότε έστειλα το βίντεο και ως έκπληξη με επέλεξαν για ακόμα μία φορά. To “Anxiety” είναι ένα προσωπικό τραγούδι για όλα τα κοινωνικά άγχη που πέρασα τα δύο τελευταία χρόνια όπως και όλος ο κόσμος. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό να έχω ένα τραγούδι με ένα βαθύ νόημα και να βοηθήσω τον κόσμο που θα το ακούσει και όχι να λάβω μέρος με ένα κομμάτι που θα μεταφέρει πως όλα γύρω μας είναι χαρούμενα, κάτι που δεν ισχύει. Και με το “Anxiety” θέλω να περάσω το μήνυμα πως παρά τα άγχη μας πρέπει να παλεύουμε για να τα ξεπεράσουμε, με έναν πιο χαρούμενο και χορευτικό ήχο. Αν και δεν γράφτηκε απευθείας για τον διαγωνισμό, χαίρομαι που επιλέχθηκε αυτό από τα συνολικά πέντε τραγούδια που κατέθεσα στην δημόσια τηλεόραση. 

Σχετικά με την σκηνική της εμνφάνιση στον εθνικό τελικό η ίδια δήλωσε πως:

Δουλέυω πολύ σκληρά για την live εμφάνιση μου η οποία θα είναι πολύ διαφορετική από την studio. Φωνητικά θα είναι καλύτερο και πιο έντονο ενώ θα υπάρχουν κάποιες στιγμές εκπλήξεων. Η όλη εμφάνιση θα είναι διασκεδαστική. Δεν θα υπάρχει κάποια ομοιότητα με το videoclip. Αν και αυτό ήταν γυρισμένο σε μια τουαλέτα με μια δόση χιούμορ, η σκηνική μου εμφάνιση θα είναι πιο σοβαρή και ευχάριστη. 

Αν και της αρέσουν όλα τα συνηποψήφια τραγούδια, δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποιο μιας και δεν βλέπει τον τελικό διαγωνιστικά αλλά σαν μία διασκεδαστική συνάντηση μεταξύ φίλων.

Αγαπημένες της γερμανικές συμμετοχές είναι αυτές των Michael Schulte (2018),  Lena (2010) και Stefan Raab (2000) ενώ από τον διαγωνισμό γενικότερα ξεχωρίζει τις συμμετοχές των Måneskin (Ιταλία 2021), Daði og Gagnamagnið (Ισλανδία 2021) και Lake Malawi (Τσεχία 2019).

Αν επέλεγε έναν Eurostar για να συνεργαστεί αυτοί θα ήταν οι Måneskin  (Ιταλία 2021) .

Έπειτα από την προσπάθεια της για την Eurovision 2017 η Felicia έλαβε μέρος στο Rising Star Germany 2018.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Felicia μας χάρισε ένα μέρος της συμμετοχής της ακαπέλα.

Δείτε όλη την αποκλειστική συνέντευξη της Felicia Lu στο video που ακολουθεί:

Ακούστε το “Anxiety“, την  συμμετοχή της Felicia Lu στο Germany 12 Points!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την συμμετοχή της Γερμανίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *