Δείτε την εμφάνιση της Amanda στον τελικό του MGP 2022!

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, η Amanda ήταν καλεσμένη στον τελικό του MGP 2022. Είναι γνωστό πως στο MGP ποτέ δεν έχουν καλεσμένους καλλιτέχνες που εκπροσωπούν άλλες χώρες, φέτος όμως έκαναν μία εξαίρεση, αφού όπως είναι γνωστό η Amanda είναι κατά το ήμισυ από την Νορβηγία και έτσι οι διοργανωτές θέλησαν να την τιμήσουν, προσκαλώντας την στον εθνικό τους τελικό.

Η Amanda εξήγησε πως έγινε η διαδικασία επιλογής της, αλλά και για το κρίσιμο τηλεφώνημα το καλοκαίρι από τον Ηλία Κοκοτό, που της πρότεινε να γράψει ένα τραγούδι και να το καταθέσει στην ΕΡΤ για την Eurovision! Η εκπρόσωπός μας ανέφερε ότι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό θα δοθεί στην δημοσιότητα πολύ σύντομα.

Ευελπιστούμε φυσικά η σύνδεση της Amanda με την Νορβηγία να μεταφραστεί και σε μια υψηλή βαθμολογία τόσο στον ημιτελικό, όσο και στον τελικό, όπως συνέβη και πέρσι με την Stefania που έλαβε 10 βαθμούς από το κοινό της Ολλανδίας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την παρουσία της Amanda στον τελικό του MGP 2022:

Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Eurovision Greece Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Eurovision Group, για όλα τα νεότερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2022!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Ο Χριστός!!!!!! Ένας δεν βρέθηκε να την ντύσει κομψά???που πήγε σε έναν τελικό που είδε τόσος κόσμος σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα?? γλυκύτατη κοπέλα αλλά κάποιος πρέπει να της μιλήσει για το στυλ….δεν πας σε βραδιά ποίησης κοπέλα μου σε βραδιά επιλογής τραγουδιού πας!!!!ελπίζω στο Τορίνο η ΕΡΤ η οποίος άλλος να έχει προνοήσει για στυλίστα…

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      Ας είναι κομματάρα κ μακάρι να ξεδιπλώσει τα μύχια της ψυχής της επι σκηνής με τη μοναδική της φωνή, ντυμένη κ σαν ζητιάνα! Έχεις δει κανένα ιδιαίτερο στυλ στο ντύσιμο της στο βίντεο kill the lonely?

      Απάντηση
      • Camelaki
        Camelaki says:

        Συγκρίνεις ένα βιντεοκλίπ με μια επίσημη εκδήλωση που βλέπουν τόσοι άνθρωποι από την τηλεόραση και το διαδυκτιο????
        Μαζί σου στο θέμα του τραγουδιού όμως αυτό δεν αναιρεί ότι αν και όμορφη κοπέλα ήταν τελείως αλλού ντ αλλού ντυμένη….θα μπορούσε να εμφανιστει κάπως όπως στην πρόσφατη φωτογράφιση και όχι σαν να πήγε απευθείας από τα ψώνια της στο σούπερ μαρκετ…ξεχνάς μάλλον οτι δεν πήγε εκεί σαν Αμάντα καλλιτέχνης αλλά σαν εκπρόσωπος της Ελλαδας για αυτό και καλέστηκε κιόλας….αν ήταν έτσι και οι αθλητές στις τελετές των Ολυμπιακών Αγώνων θα πήγαιναν με τζιν και φούτερ όπως κάθονται στον καναπέ του σπιτιού τους…έπρεπε κάποιος από τον περίγυρο της να είναι πιο προσεκτικός…αυτό!!!!!

        Απάντηση
        • Γιάννης Α Γιάννης
          Γιάννης Α Γιάννης says:

          Ουτως η άλλως δεν νομιζω να εχουμε καν την υποστήριξή τους… ιδίως της κρατικής επιτροπής, όπως πέρσι με τη Στεφανία

          Απάντηση
  2. Camelaki
    Camelaki says:

    Το γνωρίζω γενικά οι βόρειες χώρες δεν μας ψηφίζουν….και το 2005 οι Σουηδοί τηλεθεατές ψήφισαν την Έλενα που γνωριζαν…άλλο η υποστήριξη όμως και άλλο αυτό που λέω εγώ….έβλεπα πριν την πρόσφατη της φωτογράφιση και ήταν μια κουκλίτσα ιδίως στην φώτο με ένα πορτοκαλί φόρεμα, για αυτό θα ήθελα σε ιδιαίτερες στιγμές να είναι προσεγμένη δεν νομίζω να λέω κάτι παράλογο…η Αμάντα είναι όμορφη δεν είναι κακό να “δείχνει” την ομορφιά της όντας ντυμένη ωραία…υπάρχουν άλλες που νομίζουν ότι είναι ωραίες επειδή απλά φωτογραφίζονται σχεδόν γυμνές…δεν είμαι αυτής της λογικής….
    Ελπίζω τουλάχιστον ο Φωκάς να έχει σκεφτεί κάτι εκπληκτικό σκηνικά και να μείνουμε άφωνοι σε σχέση με το τραγούδι που μέχρι να το μάθουμε θα ασχολούμαστε με όλα τα άλλα

    Απάντηση
  3. Greco london
    Greco london says:

    Άσχετο βλέπω έναν χαμό στα σοσιαλ με το τραγούδι μας που διέρρευσε και δεν εχω διαβάσει τίποτα σχετικό απο κανένα σαιτ; Είπαν λέει ήταν ντέμο κλπ κλπ.. Απο αυτούς που το άκουσαν οι γνώμες επι το πλείστον ήταν θετικές.. Κρίμα που κατέβηκε δε το πρόλαβα.. Θα έχουμε μια περιγραφή απο εσάς και γνώμη σας για τη συμμετοχή μας φέτος που είμαι σίγουρος πως την έχετε ήδη ακούσει. Έχουν καλλιεργηθεί προσδοκίες όπως κάθε χρόνο..

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *