Μαυροβούνιο: Στις αρχές Μαρτίου η δημοσιοποίηση του Breath!

Και ενώ η κάθε χώρα με τη σειρά της αποφασίζει τη συμμετοχή της για το Τορίνο, το Μαυροβούνιο ξεκινά τα γυρίσματα για το βίντεο του “Breath” το οποίο αναμένεται να δημοσιευθεί αρχές του Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, αυτή τη Δευτέρα η εκπρόσωπος της χώρας Vladana θα γυρίσει το βίντεο σε μια “μυστική τοποθεσία” με σκηνοθέτη τον καταξιωμένο στο χώρο του Gojko Berkuljan και με ομάδα νεαρών καλλιτεχνών.

Η ερμηνεύτρια έδωσε μερικά στοιχεία για το βίντεο το οποίο θα δούμε στις οθόνες μας. Ειδικότερα, ανέφερε:

“Αποφασίσαμε να προσεγγίσουμε το θέμα λίγο μεταφορικά και να το επικοινωνήσουμε οπτικά με δυνατά μεταφορικά μέσα. Παίζοντας με σουρεαλιστικά αντικείμενα, θα επικεντρωθούμε στο να αναπνέουμε επικοινωνώντας έτσι άμεσα τον τίτλο. Θα το χρησιμοποιήσουμε ως ένα χώρο που δεν μπορείς να πάρεις αέρα και κάπου που δεν μπορείς να αναπνεύσεις. Η όλη ατμόσφαιρα θα είναι λες και έχει παγώσει ο χρόνος, με ανθρώπους να εξυψώνονται σε μια ατμόσφαιρά δίχως αέρα και βαρύτητα. Στόχος μας είναι να κάνουμε αυτές τις καταστάσεις που θα δείτε να λειτουργούν σαν συνηθισμένες στιγμές της ζωής όπου ξαφνικά διακόπτονται απότομα και ξανά αρχίζουν. Όλα θα πρέπει να είναι σαν αυτές οι στιγμές της ζωής μας να έχουν παγιδευτεί στο χρόνο και να αρχίζουν σιγά- σιγά να καταρρέουν, να διαλύονται, να διαβρώνονται και η ηρωίδα μας θα σταματήσει αυτήν την κατάσταση προοδευτικής σήψης με το να σπάσει το κενό και να αναπνεύσει ζωή

Μετά την απουσία της, η χώρα επιστρέφει να διεκδικήσει μια θέση στο μεγάλο τελικό, που έχει να βρεθεί από το 2015. Εκείνη τη χρόνια τη χώρα εκπροσώπησε ο Knez με το “Adio“.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα αποκλειστικά νέα του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

Πηγή: ESCBUBBLE 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *