Eurovisionfun: Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας!

Κανείς μας, ούτε εγώ αλλά ούτε όσοι ξεκινήσαμε το Eurovisionfun πριν τρία χρόνια, αλλά και όσοι προστέθηκαν στην συνέχεια, δεν ανέμεναν αυτή την εξέλιξη του site σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το Eurovisionfun όχι απλά να ανταγωνίζεται αντίστοιχες ιστοσελίδες με ιστορία ετών, αλλά να προπορεύεται στον ανταγωνισμό με τέτοια νούμερα.

Όπως πολλές φορές έχουμε δηλώσει και από εδώ, ούτε τους περισπούδαστους δημοσιογράφους θέλουμε να παραστήσουμε, ούτε τους επαγγελματίες του χώρου. Είμαστε μία ομάδα που όλο αυτό είναι το χόμπι μας, που αγαπάμε τον διαγωνισμό, που θέλουμε την χώρα μας να πρωταγωνιστεί στον διαγωνισμό. Το Eurovisionfun είναι το δημιούργημα μας, που τόσο χαιρόμαστε για την πρόοδο του αυτά τα τρία χρόνια.

Η γιγάντωση λοιπόν του Eurovisionfun τους τελευταίες μήνες μας έχει εντυπωσιάσει. Η επισκεψιμότητα καθημερινά είναι αντίστοιχη με την εβδομάδα των προβών στην Eurovision 2021, με αποκορύφωμα φυσικά το Super Σάββατο που μας πέρασε, όπου περισσότεροι από 20.000 μοναδικοί χρήστες συντονίστηκαν για την ενημέρωση τους στην ιστοσελίδα μας.

Ακόμη πιο εντυπωσιακά τα στατιστικά τον μήνα Ιανουάριο. Το Eurovisionfun όχι απλά βρέθηκε στην κορυφή των σχετικών με τον διαγωνισμό ιστοσελίδων στην χώρα μας, αλλά συγκέντρωσε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από ότι οι δύο άλλες σχετικές ελληνικές ιστοσελίδες.

Τα στοιχεία είναι διαθέσιμα στο similarweb και είναι διαθέσιμα σε όλους, αρκεί να πληκτρολογήσουν το domain του site που θέλουν να ελέγξουν την επισκεψιμότητά του. Συγκεκριμένα κατά το μήνα Ιανουάριο το Eurovisionfun δέχθηκε περισσότερες από 102.000 επισκέψεις, νούμερο ρεκόρ για την δεδομένη χρονική περίοδο!

Με αγάπη και πάθος για αυτό που κάνουμε, σας υποσχόμαστε απλά τα καλύτερα από όλους εμάς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun γιατί το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι εδώ!


Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Greek Eurovision Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Greek Eurovision Group, για όλα τα νεότερα!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Ότι δίνεις παίρνεις… από την στιγμή που μας ενημερώνετε για την eurovision τόσο όσο,με μικρολεπτομέρειες που ισχύουν για την εκάστοτε συμμετοχή μας και χωρίς φανφάρες μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε θα έχετε και κοινό….συνεχίστε έτσι!!!!!

    Απάντηση
  2. MARIA
    MARIA says:

    Μπράβο σας παιδιά γιατί το αξίζετε πραγματικά και εύχομαι να πάτε ακόμα πιο ψηλά. Δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος σας προτιμά, αφού πάντα η ενημέρωση είναι έγκαιρη και οι πληροφορίες σας έγκυρες. Επίσης φαίνεται πόσο πολύ αγαπάτε τον θεσμό και πόσο προστατεύετε και στηρίζετε κάθε χρόνο τη συμμετοχή μας.

    Απάντηση
  3. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Μπράβο σας για την εξαιρετική πληροφόρηση που μας παρέχεται σε ο, τι αφορά τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! Είστε πραγματικά μια αξιόλογη ιστοσελίδα που μπορεί να ανταγωνιστεί επάξια μεγάλα site για την Eurovision!
    Να συνεχίσετε έτσι!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *