Αλβανία: Πληροφορίες για την εμφάνιση της Ronela Hajati στο Τορίνο!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, η τραγουδίστρια Ronela Hajati μίλησε για το κλιπ του τραγουδιού “Sekret” και για την εμφάνιση που ετοιμάζει για να εκπροσωπήσει την Αλβανία στη Eurovision 2022. Συγκεκριμένα ανάφερε ότι η εμφάνιση της δεν θα είναι ίδια με αυτή που είδαμε στο Festivali i Këngës. 

Επίσης αποκάλυψε ότι συνεργάζεται με την Klaudia Pepe όπου θα είναι η χορογράφος.

Η παράσταση θα είναι εντελώς διαφορετική, συνεργάζομαι με την Klaudia Pepe όπου είναι χορογράφος. Υπάρχουν και 4 Ιταλίδες μπαλαρίνες. Η παράσταση δεν θα έχει καμία σχέση με το RTSH, ούτε με το κλιπ.

Έχω πει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα με τη διαμάχη που είχα εδώ είναι επειδή είμαστε μια χώρα που δεν μπορεί να δεχτεί κάποια πράγματα. Για πρώτη φορά, δεν θα υπάρχουν όρια. 

https://www.youtube.com/watch?v=iMu47raqbcc&feature=emb_title

Ο στόχος της είναι η διεθνής αγορά.

Ελπίζω να τραβήξω το μάτι μιας ξένης εταιρείας, να με βγάλει από την Αλβανία. Εδώ έχω κάνει τα πάντα θα συνεχίσω να κάνω το ίδιο.

Γιατί να μην με εξυπηρετήσω για μια ευρύτερη αγορά, είναι το όνειρο όλων των τραγουδιστών.

Η Αλβανία έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Α’ Ημιτελικό στις 10 Μαΐου και συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό της βραδιάς (θέσεις 1-9).

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αλβανίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: Eurovoix

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κατερινα
    Κατερινα says:

    Καταρχήν, δεν ξέρω από πού τα βρίσκετε αυτές τις πληροφορίες…. Αλλά η Ρονελα ήταν ήδη γνωστή με τα τραγούδια της σε όλες στις Βαλκανικές χώρες και σε αρκετές άλλες στην Ευρώπη και Αμερική, πολύ περισσότερο γνωστή με τα προηγούμενα τραγούδια της. Δεύτερον, η Κλαούντια Πέππα είναι αλβανίδα χωρογραφος που βγήκε η δεύτερη καλύτερη σε όλη την Ιταλία στο Amici!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *