Κύπρος: Η Μελίνα Καραγεωργίου επιστρέφει στον σχολιασμό του ΡΙΚ για την Eurovision!

Μια πάρα πολύ ευχάριστη είδηση! Η Μελίνα Καραγεωργίου, η γνώριμη φωνή που επί εννιά συναπτά έτη ακούγαμε στην μετάδοση του διαγωνισμού της Eurovision από το ΡΙΚ, επιστρέφει στην γνώριμη για αυτήν θέση. Μαζί της θα είναι και ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς, παρουσιαστής της καθημερινής εκπομπής του ΡΙΚ, Όλα Στον Αέρα.

Η Μελίνα Καραγεωργίου είναι δημοσιογράφος. Έχει σπουδάσει επικοινωνία και ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ έχει και μεταπτυχιακό τίτλο (Human Resource Management and Organizational Behavior). Ομιλεί άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, ενώ όπως λέει και η ίδια είναι μισή-μισή από Ελλάδα και Κύπρο και 100% και από τις δύο χώρες, αφού είναι δημότης Λεμεσού, αλλά και Αθηνών!

Ήταν η σχολιάστρια του διαγωνισμού της Eurovision για το ΡΙΚ από το 2008 μέχρι και το 2016, αποσπώντας πάντοτε πολύ θετικά σχόλια. Μεγάλη θαυμάστρια του διαγωνισμού η ίδια, παρουσιάζει εδώ και μερικούς μήνες την ραδιοφωνική εκπομπή Europhoria, μέσα από την συχνότητα του πρώτου ραδιοφώνου του ΡΙΚ, μία εβδομαδιαία εκπομπή αφιερωμένη στον αγαπημένο μας θεσμό.

Εμείς χαιρόμαστε πραγματικά με αυτή την εξέλιξη, αφού το δίδυμο που επέλεξε το ΡΙΚ για τον σχολιασμό της Eurovision 2022 πιστεύουμε πως είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή!

Μελίνα και Αλέξανδρε καλή επιτυχία!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *