Μάλτα: Με το “I am what I am” η Emma Muscat στο Τορίνο;

Όπως αποκλειστικά είχαμε αναφέρει μέσα από τον λογαριασμό μας στο Twitter, η Emma Muscat θα διαγωνισθεί στην Eurovision 2022 με διαφορετικό τραγούδι από αυτό με το οποίο νίκησε στον εθνικό τελικό της Μάλτας.

Με το διαδίκτυο λοιπόν να έχει πάρει φωτιά με τις φήμες για την αλλαγή τραγουδιού της Emma Muscat, η ίδια σε χθεσινή της δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο  Instagram, ανέφερε πως σήμερα Σάββατο 12 Μαρτίου και στις 3 μ.μ. ώρα Ελλάδος θα υπάρχει μία έκπληξη!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Muscat (@emmamuscat_official)

Η έκπληξη λοιπόν που μας επιφύλασσε η Emma Muscat είναι η ανακοίνωση του καινούργιου της single με τίτλο “I am what I am” που θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαρτίου. Ωστόσο στην δημοσίευσή της δεν αναφέρει αν όντως πρόκειται για το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Μάλτα στην Eurovision 2022.

Η Emma Muscat κέρδισε τον εθνικό τελικό της Μάλτας,  MESC, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου με το τραγούδι “Out of Sight“:

Υπενθυμίζουμε ότι η Μάλτα θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 12 Μαΐου!

Πιστεύετε πως πρόκειται για το καινούργιο τραγούδι της Emma Muscat?

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Μάλτας στην Eurovision 2022!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Music-Man
    Music-Man says:

    Κακώς! Πολυ κακώς! θα πρέπει η EBU να απαγορεύσει την αλλαγή τραγουδιών χωρίς κάποιον εμφανή- σοβαρό λόγο (π.χ διαφωνίας συντελεστών, τραγουδιστή, καναλιού κτλ)! Να δίνει μαι προθεσμία το πολυ 10 ήμερων αν θέλει κάποια χώρα να αλλάξει το αρχικό της τραγούδι! Οκ με το revamp. Το καταλαβαίνω! Αλλά οχι αλλαγή τραγουδιού!
    Ειδε η Μάλτα τώρα, οτι το τραγούδι της ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ, πάει για πιθανό αποκλεισμό ή θα παει χάλια στον τελικο και θέλει να το αλλάξει τώρα! Ειδε ΟΛΑ τα υπόλοιπα, ειδε τα πιθανά μουσικά ρεύματα, και τώρα το αλλάζει! Οχι. Κακώς!

    Απάντηση
  2. James
    James says:

    Ωραία και πες ότι το αλλάζει.Με αυτόν τον τρόπο δεν είναι σαν να έχει “κλέψει”τον εθνικό τελικό και μετά να κάνει ο,τι θέλει;
    Το θεωρώ άδικο κυρίως ως προς τους υπόλοιπους καλλιτέχνες του εθνικού τελικού στην Μάλτα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *