Αρμενία: Λεπτομέρειες για την εσωτερική επιλογή, λίγο πριν τις επίσημες ανακοινώσεις!

Σύμφωνα με το hraparak.am, δύο καλλιτέχνες διεκδικούν να εκπροσωπήσουν τη χώρα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022. Τους αποκάλυψε το δημοσίευμα – τα ονόματά τους είναι οι Rosa Linn και Saro Gevorgyan.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, το τραγούδι της Rosa Linn γράφτηκε από την ίδια, η ομάδα της Tamar Kaprelian εργάστηκε για τη παραγωγή. Η τραγουδίστρια έχει υπογράψει στην Warner Chappell Music και είναι μέλος της Nvak Collective.

Το τραγούδι του Saro γράφτηκε από τον Tokionine. Ο τραγουδοποιός είχε γράψει στο παρελθόν τα «Walking Out» της Srbuk, το «Why» και το νικητήριο τραγούδι του JESC 2021 «Qami Qami». Το τραγούδι του λέγεται «I’m falling for you» (ή «Dance»). Είναι techno, που θυμίζει τραγούδια του The Weeknd.

Τραγούδι έστειλε και η δική μας Αθηνά Μανουκιάν, η οποία όμως αποκλείστηκε στο πρώτο στάδιο της εσωτερικής επιλογής. Οι φήμες λένε επίσης ότι ο Gor Sujyan (Dorians), ο Artem Valter (έκανε το revamp το “Chains On You” της Athena) και η Miriam (συμμετείχε στον εθνικό τελικό του 2020) συμμετείχαν στην εσωτερική επιλογή αλλά αποκλείστηκαν αργότερα.

Ποιος θα είναι ο εκλεκτός; Ας περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αρμενίας στο Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *