Ελλάδα: Στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού το Die Together!

Στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά η φετινή ελληνική συμμετοχή. Το Die Together που μέσα τέσσερις ημέρες έχει σημειώσει πάνω από 400.000 προβολές στο κανάλι της Amanda, βρίσκεται πλέον μαζί με τις υπόλοιπες συμμετοχές της Eurovision 2022, στο κανάλι της EBU.

 

Τα γυρίσματα για το video clip της συμμετοχής μας στην Eurovision 2022 έλαβαν χώρα στην πανέμορφη Σύμη.

Σκηνοθέτης του video clip, ο Κώστας Καρύδας, που σκηνοθέτησε της συμμετοχές μας το 2020 και το 2021.

Η αλλαγή του καιρού από ηλιόλουστος, συννεφιασμένος και βροχερός φαίνεται να ταιριάζει τόσο με το συναίσθημα του τραγουδιού, αλλά και με την ιστορία που θέλει να δείξει μέσα από το video clip.

Μην ξεχνάμε πως το τραγούδι της Αμάντα είναι βιωματικό, αφού το έγραψε μετά από έναν χωρισμό. Το γνωστό μοντέλο, Νικόλας Μελαχροινίδης υποδύεται το αγόρι της Αμάντα. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα τόσο σε εξωτερικούς, όσο και εσωτερικούς χώρους.

Γυρίσματα όμως έγιναν και μέσα σε ένα ιστιοφόρο, ενώ υπήρχαν και λήψεις με drone!


Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Eurovision Greece Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Eurovision Greece Group, για όλα τα νεότερα!

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision.

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurovision 22
    Eurovision 22 says:

    Να πω κι εγώ με τη σειρά μου πόσο πολύ μου άρεσε η συμμετοχή μας και ότι αν ο Φωκάς κάνει κάτι καλό και σχετικό με το ύφος του τραγουδιού, θεωρώ ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα!!

    Και μια άλλη ερώτηση προς τους συντάκτες του Eurovisionfun: ξέρουμε σε ποιο κανάλι θα προβληθεί το American Song Contest και με πόσες ώρες/μέρες διαφορά από την Αμερική; Ευχαριστώ πολύ!!

    Απάντηση
  2. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Παιδιά σχολιάστε την «τραγική» κίνηση του Sportime να βάλει ως πρωτοσελιδο της εφημερίδας(νομίζω μόνη ηλεκτρονική κυκλοφορεί) #CancelEurovisionGreece υποστηρίζοντας ότι το τραγούδι μας υπονομεύει τις γυναικοκτονιες. Προετοιμάζετε η ΕΡΤ για κάποια κίνηση…;;;Μια αφορμή ψάχνει ο Έλληνας για να γίνει αυτός ο σωστός και να αυτοθαυμάζεται…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *