Αζερμπαϊτζάν: Ακούστε την πρώτη live ερμηνεία του “Fade to Black” από τον Nadir Rustamli!

Σήμερα σε συνέντευξή που πραγματοποιηθηκε από το 12Xal, ο Nadir Rustamli ερμήνευσε για πρώτη φορά ζωντανά το “Fade to Black”, το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει το Αζερμπαϊτζάν στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2022.

Ακουστέ για πρώτη φορά ζωντανά το “Fade to Black” σε μια ακουστική εκδοχή του τραγουδιού και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=yPQ5TrJcW-E&feature=emb_title

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Nadir Rustamli, ανάφερε ότι του αρέσει το τραγούδι της Αρμενίας με την Rosa Linn και της εύχεται Καλή Επιτυχία. Τέλος ο τραγουδιστής είπε ότι κατά πιθανό λόγο θα υπάρχουν αλλαγές στο φωνητικό μέρος του τραγουδιού.

Το Αζερμπαϊτζάν θα διαγωνισθεί στον Β’ Ημιτελικό στις 12 Μαΐου και συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της βραδιάς (θέση 4).

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision 2022!

Πηγή: Eurovoix / 12xal

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Καλημέρα σας….επειδή βλέπω μια ψιλονέκρα στον σχολιασμό τελευταία μήπως να ρίξετε λίγο “τυράκι” για την σκηνική μας παρουσία,για το ρούχο της Αμάντα κάτι τέλος πάντων να σχολιάσουμε??ενα μήνα πριν το διαγωνισμό και δεν ξέρουμε τίποτα….πείτε/γράψτε όμως κάτι να έχουμε μια προσμονή…
    Το να κάνετε θέμα με αυτές τις λεπτομέρειες μια εβδομάδα πριν τον διαγωνισμό πχ τι να το κάνω ως φαν αφού θα τα δω έτσι κι αλλιώς λίγες ημέρες μετά…
    Σας ευχαριστώ….

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Συγγνώμη αλλά βλεπεις κάποια χώρα πέρα από καποια γενικά (γενικα εχουν ειπωθει κ για εμάς), να δίνει τωρα λεπτομέρειες για την σκηνικη της εμφάνιση; Επισης το εχω ξανα γραψει εδώ μετά τα περσινά κ τα όσα ακούσαμε από διάφορους εμπαθείς, για τα όσα γράφαμε για την σκηνική μας εμφάνιση, δεν προκειται να πούμε τπτ φέτος.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *