Γερμανία: Τα σχόλια του “Songchecker” για το Die Together!

Όπως είθισται τα τελευταία χρόνια, λίγο πριν την διεξαγωγή του διαγωνισμού της Eurovision, αναρτώνται στο επίσημο κανάλι του ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Γερμανίας, ARD Das Erste, βίντεο αντιδράσεων όπου Γερμανοί ειδικοί, αλλά και fans του διαγωνισμού, σχολιάζουν ξεχωριστά την κάθε συμμετοχή.

Πριν μερικές ώρες αναρτήθηκε και το σχετικό βίντεο για την Ελλάδα, με το Die Together και την Amanda να αποσπούν ως επί το πλείστον θετικότατα σχόλια!

Η Jane Comerford, εκπρόσωπος της Γερμανίας το 2006 με το συγκρότημα Texas Lightning, ανέφερε χαρακτηριστικά πως το τραγούδι ξεκινά με έναν αγνό τρόπο και αγκαλιάζει τον ακροατή, οι στίχοι, είναι εξαιρετικοί, η σύνθεση είναι φανταστική, ενώ η τραγουδίστρια και η φωνή της είναι πανέμορφες. Όσον αφορά την παραγωγή, χαρακτήρισε ως απίστευτα όμορφη την ηλεκτρονική επεξεργασία με το vocoder στην αρχή του τραγουδιού, που προσθέτει μία ή δύο φωνές πίσω από τη φωνή της Amanda. Εξέφρασε την απορία της για το πώς θα αποδοθεί live αλλά δήλωσε πως η αλλαγή των κανονισμών που επιτρέπει πλέον τα προηχογραφημένα φωνητικά θα βοηθήσει στην πιστή απόδοσή του.

Αρκετοί από τους υπόλοιπους σχολιαστές επεσήμαναν πως το Die Together κεντρίζει το ενδιαφέρον του ακροατή από την πρώτη νότα και αγγίζει την καρδία του, δημιουργώντας μία εξαιρετική ατμόσφαιρα. Tο πρώτο μισό του τραγουδιού, όπου κυριαρχεί το vocoder, εντυπωσίασε τους περισσότερους,  εκτός από τον Marcel Stober από το Podcast ESC Update που το χαρακτήρισε περίεργο και κουραστικό, με τον ESC-TikToker Broder Breese να του απαντά πως αυτό είναι που κάνει ενδιαφέρον μουσικά το κομμάτι και τραβάει τον ακροατή.

Σχολιάστηκε επίσης η μελαγχολία του τραγουδιού, η οποία αντικατοπτρίζει συναισθήματα που κυριαρχούν στην Ευρώπη για πολιτικούς και άλλους λόγους και που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα επηρεάσει το βαθμολογικό αποτέλεσμα της συμμετοχής. Αρκετοί από τους σχολιαστές δε, δήλωσαν πως αποτελεί ένα από τα αγαπημένα τους τραγούδια στον φετινό διαγωνισμό.

Εντύπωση προκάλεσε φυσικά και η μοναδικής ομορφιάς τοποθεσία των γυρισμάτων, με τους Γερμανούς σχολιαστές να ψάχνουν τις αναρτήσεις της Amanda στα social media και να ανακαλύπτουν πως το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στη Σύμη.

Παρακολουθήστε το βίντεο σχολιασμού :

Ακολουθήστε το Eurovisionfun στο YouTube, για βίντεο και αποκλειστικό υλικό από το Τορίνο, συνεντεύξεις με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες κ.α.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!


Μπορείτε να ψηφίσετε για τον Μεγάλο Τελικό του poll μας εδώ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *