Ελλάδα: Στο “Δυνατά” του Κωστή Μαραβέγια η πρώτη ζωντανή ερμηνεία του Die Together!

Στην Ελλάδα βρίσκεται και πάλι η Αμάντα, για τις πρόβες της φυσικά με τον Φωκά Ευαγγελινό, την συνέχεια των γυρισμάτων για την εκπομπή με τους πρώην eurostars, αλλά και για να συμμετάσχει στην εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια, Δυνατά. Στην εκπομπή αυτή θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη ζωντανή ερμηνεία της συμμετοχής μας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας μάλιστα, δημοσίευσε μία σχετική ιστορία στο Instagram, όπου βλέπουμε την Αμάντα στο studio του Δυνατά:

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η εκπομπή αυτή του Δυνατά θα είναι αφιερωμένη στην φετινή μας εκπρόσωπο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η Αμάντα θα τραγουδήσει το Die Together, κάτι που περιμένουν όλοι με αγωνία. Η ΕΡΤ όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα μας άρθρα, έχοντας σχεδιάσει ολοκληρωμένη στρατηγική μέχρι και το τελικό της 14ης Μαίου, θα μεταδώσει το επεισόδιο με την Αμάντα την μεθεπόμενη Παρασκευή, 15 Απριλίου.

Η Αμάντα εντυπωσιάζει σε κάθε ζωντανή της εμφάνιση και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στο Δυνατά.

Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 22.00 στην ΕΡΤ1!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Δεν ξέρω γιατί πολλοί ελληνες φαν χαρακτηρίζουν ψυχρή την Αμάντα σαν άνθρωπο όπως διαβάζω σε σχόλια εδώ και λίγο καιρό….εγώ στην φωτογραφία βλέπω ένα ζεστό πρόσωπο που χαμογελά και φωτίζεται ολόκληρο…αν και δεν την ήξερα ως καλλιτέχνη πριν την φετινή μας συμμετοχή γιατί δεν προτιμώ την ξένη μουσική,την συμπαθώ φυσιογνωμικά πάρα πολύ…θα ήταν κάποια που άνετα θα ήθελα στην παρέα μου….φαίνεται καλή κοπέλα και είναι γλυκύτατη….το ότι έχει μάθει σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής από ότι εμείς δεν την κάνει ψυχρή όπως λένε αλλά λίγο μαγκωμένη ίσως για ευνόητους λόγους…. περισσότερη ψυχρότητα μπορώ να πω ότι μου εβγαζε η Ντούσκα που κι αυτή έχει μεγαλώσει στον Καναδά αν δεν κάνω λάθος….

    Μακάρι η εμφάνιση της Αμάντα στην εκπομπή να επιβεβαιώσει σε πολύ κόσμο την ποιότητα της φωνής της γιατί αρκετοί σχολιάζουν, γράφουν και αναρωτιούνται αν θα μπορέσει να “βγάλει” το τραγούδι στην σκηνή της eurovision…εγώ είμαι σίγουρη πάντως 🙂

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Συμφωνώ. Προσωπικά τα τελευταία χρόνια το μόνο attitude καλλιτέχνη που εκπροσώπησε την Ελλάδα και δεν μου άρεσε καθόλου ήταν αυτό της Τερζή. Πολύ τουπε και οριακά είχε καβαλήσει το καλάμι πιστεύοντας ότι πάει για πεντάδα επειδή είχε ένα καλό τραγούδι. Ξέχασε τον παράγοντα φωνή και σκηνική παρουσία…
      Αντιστοίχως στη περίπτωση της Κύπρου, η Τσαγκρινου μου έβγαζε το ίδιο λίγο πολύ με την Τερζή.
      Η Demy και η Duska ήταν κάπως πιο “παγωμένες” αλλά της Duska κάπως της ταίριαζε.
      Αμάντα και Στεφανία, μακράν οι πιο αξιολατρευτες Ελληνίδες εκπρόσωποι τα τελευταία χρόνια, φυσικά με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο η καθεμία.
      ΥΓ: ανυπομονούμε για το live, το οποίο πιστεύω θα γίνει κι σε σωστή χρονική στιγμή μιας που θα τρέχουν και τα euro-parties. Επίσης, γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται η εκπομπή όπου η Αμάντα θα συναντά παλιότερους Έλληνες εκπροσώπους;

      Απάντηση
      • Camelaki
        Camelaki says:

        Κωνσταντίνε συμφωνώ και εγώ μαζί σου σε ότι γράφεις αλλά θα επιμείνω η Ντούσκα πολύ “πάγος”…..μπορεί σαν χαρακτήρας να είναι η καλύτερη όμως δεν σε τραβούσε να την συμπαθήσεις σαν άνθρωπο…την Ντεμυ δεν θα την έλεγα…
        παγωμένη αλλά πολύ συνεσταλμένη….
        Και η Στεφανία και η Αμάντα είναι γλυκύτατες….το πρόσωπο τους να δεις όταν χαμογελάνε φτάνει για να καταλάβεις τι όμορφες ψυχούλες εχουν…..

        Η Τερζή μεγααααααλοοοοο και πονεμένο κεφάλαιο….από τις πονεμένες μου συμμετοχές γιατί λάτρεψα το τραγούδι από την 1η στιγμή….δυστυχώς αν και η ίδια δήλωνε φαν του διαγωνισμού που τον παρακολουθούσε κάθε χρόνο, πήγε σε αυτόν ξυπόλυτη στα αγγούρια στην καθομιλουμένη αφήνοντας ένα πολλά υποσχόμενο τραγούδι στην τύχη του!!!!
        Ένα τραγούδι που άρεσε υπερβολικά πολύ στους ξένους κι ας μην καταλάβαιναν καθόλου ελληνικά….νομίζω δεν έχει ξαναγίνει αυτό….
        Ούτε βιντεοκλίπ ωραίο είχε ούτε σκηνική παρουσία ούτε τίποτε!!!!από την στιγμή που λόγω πολιτικού προϊσταμένου για την τότε ΕΡΤ ο διαγωνισμός ήταν απλά περιττά έξοδα ας το κρατούσε για άλλη χρονιά….αφού όμως πήγε ήταν απαράδεκτη που δεν φρόντισε για τίποτα ακόμη κι αν η ΕΡΤ δεν βοήθησε η δεν ήθελε να βοηθήσει….αν έβγαινε και έλεγε θέλω ανθρώπους να με στηρίξουν στην συμμετοχή μου αλλά δεν έχω την δυνατότητα θα έβρισκε κόσμο….ο καθένας θα ήθελε να διαφημίσει την δουλειά του μέσω μιας επιτυχημένης συμμετοχής σε έναν διαγωνισμό….αντ αυτού έγλυφε όλη μέρα την Κάλι πως λεγόταν η χορογράφος γράφοντας “σε ευχαριστω για την όμορφη δουλειά” και κάτι τέτοια και τελικά το μόνο που είδαμε ήταν μια Τερζή σαν άγαλμα με μια μπλε μουντζα που την “κατάπιε” τελείως η σκηνή!!!!!

        Απάντηση
    • Λευτέρης
      Λευτέρης says:

      Μια χαρά όμορφη, γλυκιά και σεμνή είναι η Αμάντα ! Αυτοί που την λένε ψυχρή , δεν ξέρουν την τύφλα τους επειδή έχουν συνηθίσει τα ντάχτιρ ντίχτιρ με τις ποδάρες τις ατελείωτες χωρίς να ξέρουν να τραγουδάνε

      Απάντηση
    • All About Eve
      All About Eve says:

      Δεν πρόκειται να πέσει η απόδοση. Το τραγούδι δεν τραβάει (δεν έχει ούτε streams, ούτε views) και δεν έχει πονταρίσματα. Μένει ψηλά λόγω του ότι προεξοφλείται ότι θα πάει καλά στις επιτροπές.

      Απάντηση
  2. Τina
    Τina says:

    Ανυπομονώ να ακούσω την εκπρόσωπο μας να ερμηνεύει το τραγούδι της ζωντανά αν και πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες από άλλα βίντεο που έχω δει στο you tube να αποδώσει το κομμάτι το ίδιο καλά όπως και στο βιντεοκλίπ της συμμετοχής μας.

    Απάντηση
  3. Tina
    Tina says:

    Οι προηγούμενοι διοίκηση δεν είχε στις προτεραιότητες της την Γιουροβίζιον και αυτό αποτυπώθηκε στις επιλογές που έκανε που στέφθηκαν με δύο αποκλεισμούς και δύο πολύ χαμηλές θέσεις αυτά ήταν αρκετά για να μας κάνουν να ξεκινήσουμε από το μηδέν και να προσπαθουμε να ξανακερδίσουμε τις καλές θέσεις που είχαμε στο παρελθόν και τη φήμη της χώρας που περνάει πάντα στους ημιτελικούς. Όσο για τους αποκλεισμούς ευθύνη φέρουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες τουλάχιστον στην δική μου οπτική.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *