Θ. Γεωργαντάς: “Δεν πειράζει που δεν άρεσε το Die Together στην Ε. Δρούτσα, άρεσε στην J. K. Rowling”!

Για την Eurovision, το Die Together, την Chanel και την πιθανολογούμενη εμφάνισή της στα MAD VMA 2022 που θα πραγματοποιηθούν σε ένα μήνα, μίλησε ο Θέμης Γεωργαντάς στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και πάλι!

Με τον δικό του σκωπτικό ύφος απάντησε ο Θέμης Γεωργαντάς στην Εύη Δρούτσα, που σχολίασε αρνητικά τόσο το Die Together, όσο και την Αμάντα. Ο γνωστός παρουσιαστής είπε:

Το τραγούδι της Ελλάδας για τη φετινή Eurovision το είχα ακούσει από την αρχική του μορφή και μου άρεσε πολύ. Δεν πειράζει που δεν άρεσε το τραγούδι της Ελλάδας στην Εύη Δρούτσα. Άρεσε στην J.K. Rowling, την συγγραφέα του Χάρι Πόττερ.

Όσο αφορά την φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες για την εμφάνιση της Chanel στα βραβεία MAD, ο Θέμης Γεωργαντάς απάντησε πως ναι μεν υπάρχουν συζητήσεις, τίποτα όμως δεν έχει κλείσει ακόμη.

Για φέτος είμαστε σε συνεννόηση με το μάνατζερ της Chanel από την Ισπανία για τα φετινά βραβεία του MAD. Δεν έχει κλείσει ακόμα, αλλά γίνονται συζητήσεις. Η Chanel έστειλε μήνυμα στην Ελένη Φουρέιρα και της είπε ότι θέλει να συνεργαστούν.

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Και πολύ καλά απάντησε! Σαφώς ο καθένας έχει τη γνώμη του, αλλά το να τη λες δημοσίως μηδενίζοντας την προσπάθεια του άλλου δεν είναι και πολύ όμορφο. Εδώ μέχρι και η Κοζάκου με τον Καπουτζίδη, είχαν απαντήσει δημοσιως πολύ πιο κομψά για την (κατά γενική ομολογία άθλια) συμμετοχή μας το 2016, όταν ρωτήθηκαν στο studio 4.
    Επίσης πιστεύω πως κατά πάσα πιθανότητα φέτος στα mad θα δούμε συνεργασία Chanel -Φουρειρα. Ήδη το slo mo κάνει χαμό στην Ελλάδα (12αρι έδωσε γαρ το κοινό) οπότε με μια όμορφη συνεργασία των 2, νομίζω θα το συζητάει έντονα όλη β Ευρώπη…(δεν θέλω να δω κάτι σαν αυτό το περσινό της efendi με τη Josephine που ήταν οπτικοακουστικα μέτριο)
    ΥΓ: Εν τω μεταξύ το άρθρο σας σχετικά με την Τάμτα για την Ελλάδα το 2023 ήδη αρχίζει και σχολιάζεται από πολλούς eurofans (και εκτός Ελλάδας)… Απλά μια πρόταση ή κάτι παραπάνω γνωρίζετε; Ο χρόνος θα δείξει (για άλλη μια χρονιά)…

    Απάντηση
  2. Camelaki
    Camelaki says:

    1) πολύ καλά απάντησε ο Γεωργαντάς!!!!!η κα Δρούτσα έχει επαφές με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου αλλά δεν είδα ποτέ να πείσει κάποιον απ’ αυτούς να πάνε στον διαγωνισμό…ούτε θυμάμαι να βγήκε να κράξει την Βίσση για τα 3 “τραγούδια” που είχε να επιλέξει το 2006,οπότε δεν δικαιούται να ομιλεί κατά την άποψη μου πόσο μαλλον με αυτόν τον απαξιωτικό τρόπο….

    2) σε ξενό φόρουμ στην σελίδα για την φετινή συμμετοχή της Σουηδίας διαβάζω σχόλιο ότι η επιτροπή της Ελλάδας είναι η χειρότερη όλων….μιλάνε αυτοί που κάθε χρόνο παίρνουμε τσουβάλι για να βάλουμε μέσα τους βαθμούς που (δεν) μας δίνουν!!!!
    Το 2005 δεν πιάνετε για τους γνωστούς λόγους….

    Και αφού το ανέφερα είσαι η Βίσση,διαγωνίζεσαι στην χώρα σου και θες ντε κ καλά μπαλάντα???πας με μια όπως το ΤΡΕΝΟ και όχι μια…..ας μην γράψω την γνώμη μου καλύτερα!!!!!!

    Απάντηση
  3. ΦΩΤΗΣ
    ΦΩΤΗΣ says:

    H κ. Δρούτσα δεν είπε ότι δεν της άρεσε το τραγούδι, ίσα ισα ανεφερε ότι ήταν ένα πολύ ωραίο τραγούδι και μια πολύ ωραία φωνή. Εβαλε την ένσταση της για τον τρόπο επιλογής του τραγουδιού (μη συμμετοχή του κοινού) και για τον τρόπο παρουσίασης του.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *