Νορβηγία: Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών για το Melodi Grand Prix 2023!

Το NRK, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Νορβηγίας, άρχισε να δέχεται υποβολές από τους καλλιτέχνες που επιθυμούν να διαγωνιστούν στο Melodi Grand Prix 2023. Από τώρα έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022, οι καλλιτέχνες μπορούν να υποβάλουν τα τραγούδια τους στο NRK.

Οι κανόνες είναι οι ακόλουθοι:

  • Οι εγγεγραμμένες συμμετοχές ενθαρρύνονται να έχουν τουλάχιστον έναν Νορβηγό τραγουδοποιό, καθώς το MGP θέλει να δώσει προτεραιότητα και να προωθήσει τη νορβηγική μουσική.
  • Κάθε παράγωγος/τραγουδοποιός μπορεί να εγγραφεί για τα πολύ τρία τραγούδια.
  • Όλοι μπορούν να εγγραφούν για τραγούδια, αλλά οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι 16 ετών για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της Eurovision.
  • Τα τραγούδια πρέπει να ξεπερνούν τα τρια λεπτά σε διάρκεια και δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν εμπορικά πριν από την 1η Σεπτεμβρίου.

Το Melodi Grand Prix θα ακολουθήσει παρόμοια μορφή με τα προηγούμενα χρόνια, με τον διαγωνισμό να αποτελείται από αρκετούς ημιτελικούς και έναν τελικό. Όλα τα αποτελέσματα να κριθούν μόνο με την ψηφοφορία του κοινού. Οι ακριβείς λεπτομέρειες για τη μορφή του MGP θα ανακοινωθούν αργότερα.

Οι Subwoolfer εκπροσώπησαν τη Νορβηγία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 με το “Give That wolf a Banana” και τερμάτησαν στη 10η θεση στον τελικό με συνολικά 182 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=adCU2rQyDeY&t=6s

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *