Ολλανδία: H Stefania θα παρουσιάσει τον εθνικό τελικό για την Junior Eurovision 2022!

Η Stefania που πραγματοποιεί τις διακοπές της στην Ελλάδα αυτό το διάστημα, ανακοινώθηκε πως θα είναι η παρουσιάστρια του εθνικού τελικού της Ολλανδίας για την Junior Eurovision 2022!

Στην Ahoy Arena στο Ρότερνταμ, στο ίδιο δηλαδή μέρος όπου η Stefania τον Μάιο του 2021 επανέφερε την Ελλάδα στο τοπ10 της Eurovision, θα βρεθεί ξανά η τραγουδίστρια, που έχει απογειώσει την καριέρα της και στην τηλεόραση, μετά την συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

Η Stefania μας, μαζί με τον Matheu που εκπροσώπησε την Ολλανδία στηνJunior Eurovision 2019, θα παρουσιάσουν τον τελικό του Junior Songfestival, μέσω του οποίου επιλέγεται κάθε χρόνο ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας στον παιδικό διαγωνισμό της Eurovision.

Το Junior Songfestival σημειώνει μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης στην χώρα, ποσοστά που ξεπερνούν την μετάδοση της Junior Eurovision.

H Stefania μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Misfit: The Switch», στον ρόλο της παρουσιάστριας ενός τόσου μεγάλου τηλεοπτικού γεγονότος, ενώ στα σκαριά είναι και η ηχογράφηση του καινούριου της τραγουδιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_)

Ραντεβού λοιπόν στις 24 Σεπτεμβρίου, με την Stefania για τον τελικό του Junior Songfestival!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

1 reply
  1. Chris-K
    Chris-K says:

    Μπράβο της που το κυνηγά τόσο και κάνει τόσα πολλά πράγματα. Έχει άστρο αυτό το κορίτσι και θα φτάσει σίγουρα πολύ ψηλά ❤️

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *